Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paauuulisissia

dziewczyny czy jesli idziecie do gina w przychodni ...

Polecane posty

Gość paauuulisissia

to tam ejst takie pierwsze pomieszczenie taka poczekalnia przebieralnai to tma sie trzeba od pasa w dol rozebrac? Bo wydaje mi sie to niezreczne isc z golym tylkiem bo i tak najpierw rozmawia a nei bada chodzilam prywatnie to nei wiem

Gość Pytanie do paulisi
Czy będę mógł pocałować Twoją cipkę ?

Gość onnbggvgfvg
ja sie rozbieram po to to jest ale zakladam dluzsza bluzke

Gość Pytanie do onnbg
Czy Twoja cipka jest wilgotna ?

Gość Ola z Opola
Czy jak przy facecie ginekologu dziewczyna ma gołą cipkę, to wtedy ginekolog ma twardego kutasa ?

Gość nnbxbbccbc
prymitywie idz do swojego gimnazjum a ja sie nei ineresuje kutasem starego gina

Gość Ola z Warszawy
Raz jak byłam u gina to on wyjął kutasa (46 cm) i go walił do wytrysku. Też tak miałyście ?

Ja zawsze chodzę do przychodni, poprstu wchodzi się do gabinetu i jest parawan za parawanem się rozbierasz i wchodzisz na fotel.

Gość PYTANIE DO Ka_roli
Czy najlepiej do gina ogolić włosy na cipce na łyso ?

Gość PYTANIE DO bazienki
Ile masz lat ? Pytam się dlatego, bo jak skończyłaś 18 to chciałbym się z Tobą kochać. Przy Twoim tekście o majtkach stanął mi kutas. Napisz coś jeszcze.

Gość gfddfuijf
Wyobrażam sobie jaka to nerwica musi być iść na takie badania.Choć jestem facetem to zwykłe USG czy inne są denerwujące,same bycie w przychodni czy szpitalu jest nie przyjemne a co dopiero badanie cytologiczne itd. czy jakies wymazy z tych miejsc.

Gość gfddfuijf
Ja się boje samej wizyty u lekarza sama przychodnia jest miejscem nie ciekawym.Uszy więdną jak ludzie opowiadają jacy są lekarze.Pewnego razu słyszałem jak facet opowiadał że " Ci mnie nie chcieli zoperować bo nie miałem pieniędzy ale się cieszę bo pojechałem do Elbląga tam mnie zoperowali i nic nie płaciłem a znajoma miała tutaj operacje i dotej pory chodzi o kulach".Dokładnie znam nazwiska tych lekarzy co biorą łapówki.Nie jednokrotnie sam przez lekarzy byłem potraktowany jak gówno.Lekarz powiedział do mnie z czym to teraz nie przychodzą,dał z wielką łaską skierowanie na RTG.Co wykazało guzy,sklinowacenia,nie przepisał fizjoterapii ani rehabilitacji a choroba dalej postąpiła.

Gość gfddfuijf
chcę się poprawić nie powiedział do mnie z czym to teraz nie przychodza a do swojej asystentki.

Gość a jaaa
a ja chodze do gina gdzie jest toaleta, tam sie przebierasz z gabinetu idzie sie do toalety a ram mydlo plyn do hig intymnej mozna sie podmyc i tam sie rozbierasz zostawiasz ubrania, wychodzisz w fartuszku i siadasz na fotelu i tyle... :)