Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z pomoca prosze

jest ktos z katowic gdzie dokladnie jest kinoteatr rialto

Polecane posty

Gość z pomoca prosze

hej tak mije wiecej obok czego, dalekood pkp?? mam tams zkolenie i nie wiem czym lepiej jechac a mam do katowic jakies 40 km bede wdzieczna

Gość HejjjDżud
Rialto jest dokładnie za mostem kolejowym. Żeby tam dojść, wystarczy iść prosto od rynku wdłuż ulicy Jana, przejść pod mostem i już jesteś na miejscu :)

Gość z pomoca prosze
aha rozumiem a jest to daleko od dworca pkpo?? ;/ nie znam zbyt dobrze katowiuc

Gość Chlopak prawde wam powie
Bylem kiedys w katowicach i pozostal mi obraz smordu brudu nieladu i zebrakow...:( zmienilo sie cos w tym robotniczym miescie??

Gość HejjjDżud
Nie, niedaleko. Centrum Katowic jest w miarę przystępne. Czy coś się u nas zmieniło ? Myślę, że teraz jest u nas coraz ładniej, powoli odnawiają ulice, dworzec, rozkręca się ulica Mariacka. Może nie jest to najpiękniejsze miasto, ale z pewnością ma fajny, przemysłowy klimat, te wszystkie kina studyjne itp :)

Gość facet z południa Polski
Wyjdź z dworca kolejowego prawym wyjściem (w kierunku poczty głównej). Do poczty jest bardzo blisko. A od poczty głównej do Kinoteatru Rialto też jest bardzo blisko. Z dworca do Rialto dojdziesz za niecałe 10 minut. Kinoteatr Rialto jest na ul. świętego Jana 24. (Ja mieszkam 30 km od Katowic.) Czy możemy się kiedyś spotkać ? Chcę całować Twoje bose stopy. Kobiece stopy to ósmy cud świata. Ile masz lat ? Bo ja mam 39 lat.

Gość HejjjDżud
Z tym panem powyżej pod żadnym pozorem się nie umawiaj. Straszy w Katowicach fetyszysta jeden.

Gość mieszkam blisko Katowic
Rialto jest bardzo blisko dworca pkp, wyjdź w Katowicach z dworca kolejowego prawym wyjściem w kierunku poczty głównej. Rialto jest bardzo blisko poczty. Rialto to ul, św.Jana 24 Całuję Twoje śliczne bose stopy. Kiedy się spotkamy ?

Gość z pomoca prosze do hejjdżud
A właśnie, że chcę się umówić z facetem z południa Polski.

Gość HejjjDżud
Umów się ze mną, bo ja mam spleśniałego fiuta.

Wysiądziesz z pociągu i kierujesz się do wyjścia w strone MIASTA (drugie wyjscie jest w kierunku Placu Andrzeja - to nie tam). Nastepnie po dojściu do pasazu handlowego (ciągle jestes w budynku dworca) pytasz o wyjście w kierunku poczty głównej. Tym wyjściem prosto ok. 150 metrów, nastepnie skręcasz w prawo i wchodzisz pod wiadukt (jakieś 50 m), Za wiaduktem po lewej stronie ładny, odnowiony budynek. Pozdrawiam.