Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ella.k

tylko gorączka- brak innyh objawów- u roczniaka

Polecane posty

Gość Ella.k

Mój oczny syn od przedwczoraj ma (w zależności od pory dnia) gorączkę i stany podgorączkowe (od 37,5 st do 38,3). Nie towarzyszą temu żadne objawy przeziębienia/ choroby ani pogorszonego samopoczucia (nie jest marudny, senny, je normalnie, bawi się itp). Co to może być? Do lekarza nie chcę lecieć, bo ma obłożenie na 3 dniu wprzód, na pogotowie nie będę przecież tylko z tym dzwonić, a jednak martwi mnie...

trzydniowka :P:P:P:P Szykuj sie jutro na wysypke :P:P :) Pociesze, ze jak szybko sie wysypka pojawi tak samo szybko zniknie :) Polecam krople fenistil :) Ewentualnie moga to byc zabki :P (Czemu one zawsze wszystkiemu winne :) )

Gość a jesli juz temat o CCC
mogą to być ząbki albo trzydniówka (u nas trwała 5dni gorączka- w nocy dochodziła do 40stopni- a na szósty dzień wysypka). podawaj leki przeciwgorączkowe, najlepiej nurofen czopki 3-4 w ciągu doby w miarę potrzeby. ja podawałam dopiero wtedy ja gorączka przekraczała 37,8.

Gość Ella.k
dzięki dziewczyny :) A mam pytanie co do 3-dniówki: słyszałam, że ją ma się tylko raz- a mały już miał...