Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamosss

Czemu baby wpychają się do autobusów z tymi wielkimi wózkami z bękartami w środk

Polecane posty

Gość ohnfygrebvhbsuy
jak wam baby z bekartami pzreszkadzaja, to prosze zarobic sobie na samochod i benzyne czy autobusy to wlasnosc chamskich gnojkow?

Gość Potężny Stefan
dokładnie maniek, ja bym wyznaczył 1 dzień w tygodniu i niech bus zbiera tą patologię i niech załatwiają te swoje sprawy a nie psują humor społeczeństwu. dodam że nierzadko takie wózki skrzypią - mówię takim 'oleju nie tylko w głowie zabrakło?'

Powinno czy nie w przepisach jest że nie to tylko to napisałam. Już w pierwszym poście napisałam że jak się nie podoba to można napisać petycję o zmianę... mi to nie będzie przeszkadzało ale puki nie muszę płacić to nie płacę A ciekawi mnie skąd pomysł ze w większości to samotne matki?? To rozumiem że skoro kobieta w autobusie to samotna matka bo jej chłop nie wozi to każdy typ w autobusie to jakiś frajerzyna bo przecież co to za facet jak go na auto nie stać i autobusem musi jeździć? A każda babka w autobusie to lewa siksa bo nie może sobie znaleźć chłopa co by ją woził?? Nooo tak bardzo mądre rozumowanie :D

Gość Maniek z Kielc
czy autobusy to transport towarowy > ?

No właśnie też się zastanawiam skąd pomysł że to kobiety z wózkami mają mieć zakaz jeżdżenia autobusem? A może tak raz w tygodniu zabierać śmierdzących frajerów z przystanku bo są takimi niedorajdami że nie stać ich na auto a nawet na rower ;)

Gość Rysiek z Zawiercia
Moim zdaniem baby pchające się z wózkami do autobusów to podludzie. A zwłaszcza młode małżeństwa z wózkami, to już konkretna patologia. Jak dla mnie to nie zasługują nawet na naplucie w ryj. Kiedy widzę taką parkę czym prędzej odsuwam się z obrzydzeniem.

Gość Potężny Stefan
o właśnie za rower trzeba płacić a to jednoślad, taki wózek to jak pięć rowerów obok siebie, już nie mówiąc że pasażer może na rowerze lub psie siedzieć

Gość Maniek z Kielc
Catarinka twoje dziecko też bez tatusia :) ?

Gość Maniek z Kielc
Dokładnie Stefan wspomnijmy że takowy bachor drze mordę i śmierdzi

Gość ale miałem przygode
a propos ja dzisiaj miałem ciekawa historie. Jechałem sobie autobusem i nagle pusciłem niesamowicie głośnego i śmierdzącego bąka. Ludzie spojrzeli się na mnie z obrzydzeniem co mnie szczególnie wnerwiło. Wstalem i na cały głos krzyknąłem: Wąchac to by wszyscy chcieli ale puscic to nie było komu! Po tych słowach szybko uciekłem z autobusu bo juz szykował się licz. Gdy uciekałem tak z tego autobusu poczułem nagle na ramieniu coś lepkiego. Kątem oka dostrzegłem wycofujacego sie, wielkiego obrzezanego kutasa:classic_cool:

Gość głowa i noga
Nie no, wiem, że jak w regulaminie jest, żeby jest bezpłatnie, to sie nie płaci. ja tylko uważam, ze to akurat jest trochę nie fair, bo koniec końców zabiera sie tym wózkiem sporo miejsca, więc dziwię się, ze wózek jest traktowany ulgowo.

Gość heheee
widze ,ze na kafe siedza same pedałki i nieudacznicy i wylewają swoje zółcie :-D Wstyd dla chłopa siedziec na babskim forum i pisac takie pierdoły , to samo sie tyczy bezrobotnych , nieruchanych frustratek , bo takie tez tu sa :-P A co do autobusów , nie ma to jak wsiada taki chujek , smierdzacy bo sie nie myje , lub cuchnacy potem i przetrawionym alkoholem To dla was nie patologia ? Albo babsko , które ma sie za damulke , ale jebie od niej syfiastymi perfumami , wylanymi od czubka głowy az po nogi Do wszystkich nieudaczników , jezdzic taksówkami lub kupic samochód ( ale was na to nie stać ) Do autobusu ma prwao kazdy wsiasc , nawet ci cuchnący smierdziele :-0

Moje jak najbardziej ma tatusia i to z autem jak i ja sama mam auto aktualnie czekające na nowe serce :) Ale jak już wspominałam wcześniej raz jechałam sama z dużym wózkiem ze spaceru. Raz jechałam ze spacerówką jak musiałam szybko dostać się do rodziców a szanowny Pan tatuś był w pracy, a raz jechałam z dzieckiem bez wózka bo miałam takie widzi mi się żeby odwiedzić rodziców a chciałam dziecko wymęczyć spacerem od autobusu do domu rodziców więc bez wózka :D Szczerze to szła bym z wózkiem bo to fajny spacer ale akurat budują po drodze obwodnice miasta ( wrocław) i nie pomyśleli żeby zrobić chodnik i po prostu nie da się przejść a więc tylko autobus mi zostawał... Straszne prawda :D

Gość ty tez byles kiedys tym bekart
dobrze niektorzy pisza... wy tez byliscie bekartami z ktorymi wasze matki musialy sie uzerac i zabierac was w wozkach wszedzie. wy tez bedziecie starymi dziadami, nie daj boze chorymi gdzie bez chodzika nie dacie rady sie normalnie poruszac czy funkcjonowac. albo przez wypadek zostaniecie kalekami na wozkach inwalidzkich :-O troche wyrozumialosci bo was tez to kiedys czeka jak sie zestarzejecie czy rozmnozycie :-O

Moje dziecko akurat nie śmierdzi i nie drze mordy więc nie pierdolcie głupot już częściej właśnie dorośli śmierdzą i zachowują się niekulturalnie drąc mordy w rozmowie itp

Gość grrrrr...............
Od dzisiaj bede sie wpychac z pustym wozkiem, OBIECUJE !!! :D :D :D

Gość ty tez byles kiedys tym bekart
mam ogromną stulejke :o

nie ma problemu, zaplace ;)... taka satysfakcja warta jest kazdych pieniedzy :D

Gość heheee
grrrrr lecz się na łeb , bo na pewno matkom z dziecmi takim zachowaniem nie dogryziesz Catarina po co gadasz z pospulstwem :-0 Wrzuc na luz Nie wiesz ,ze zgorzknialcy musza się gdzies wyzalić ?:-D

Gość głowa i noga
Hehe, a no własnie - czasem widze takich panów, na pierwszy rzut oka "dobry dziadziuś", co z wnukiem poszedl na spacer, a na drugi rzut oka - w wózeczku wiezie flaszki :classic_cool: To jak wózek za darmo jeździ, to z flaszkami tez czy nie czy tak czy jak ?:)

Gość ale nie ma co ukrywać że
"Osoba z dzieckiem funkcjonuje tak, ze ma swoje sprawy do załatwienia i zabiera ze sobą dziecko, bo nie zostawi go zamego w domu - nie wolno, jest to prawnie zabronione." ja to rozumiem,ja to szanuję ale gówno mnie to obchodzi:classic_cool:

Gość głowa i noga
A mnie gowno obchodzi, że ciebie to gówno obchodzi

hehee - widze ze z ineligencja u Ciebie na bakier... ;)

Gość heheee
do " ale nie ma co ukrywac że " -----to sie zajmij swoim gównem!

Gość heheee
grrrrr chyba z twoją Idz po wózek i wepchaj sie do autobusu :-D

Gość heheee
czasem gdy nikt nie widzi lubię znienacka nasrać do wózka

Gość ale i tak najgorsze
mnie arnie rucha wujo Staszek, takiego dużego ma

Gość uknino
zazdroscisz, ze jak byles bekartem to Cie matka w szmacie nosila zamiast w wozku wozic?

mnie stara woziła taczkami