Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokatka

pytanko do kobitek

Polecane posty

Gość lokatka

dziewczyny,czy chciałybyście wyjść za rolnika który ma 7 hektarów ziemi,3 byki w oborze,stary domek,w którym na sciany wchodzi lekko wilgoc,czasem ja czuć,łaziene pomalowana lakierem,stary niebiesi kibelek,,na podłodze gumolit polożony na beton,oprócz tego kuchnia na zewnatrz w przybudówce,a w niej kuchnia na węgiel,bo gazowa stoi w domku na korytarzu i służy do gotowania wody na herbatę,podwórko na okolo z zabudowaniami gospodarczymi,wszystko włącznie z domkiem pokryte azbestem,do tego dochodza jeszcze jego rodzice ,powiem że dla nie z innej epoki,i dodaje ze księżniczką nie jestem....Tak ja mam tak mieszkać ,bo zabrał mnie tam mój przyszły mąż,dostałam szoku,kocham go ,rozmawiałam z nim już o tym abyśmy po ślubie moze ieszkali u mych rodziców,bo piętro wolne,lub byśmy kuili mieszkanko ,ale nic z tego ,nie zgodził się,moje drogie czy chciałybyście tak mieszkać,proszę o poradę......

Gość Basia z Podlasia
jak te byki mają duże kutasy to tak

Gość lokatka
czy ktoś moze mi jeszcze cos podpowie,to dla mnie naprawde ważne,od tego zależy moje przyszłe zycie.Proszę

Gość bjlsab
nie i dziwi mnie e ktos chce w takich warunkach mieszkac i takie warunki stwarzac swojej rodzinie, nigdy bym nie pozwolia na takie warunki bytowe dla mojej rodziny: dziecka, meza, mojej mamy

Gość dfwefewrr
a nie mozecie zrobic gruntownego remontu lub pobudowac nowy dom?

Gość lokatka
szkoda pieniędzy na remont tam,naprawde,dobudować piętra też nie da rady bo by sie chyba zawalil i nikt nie da na to zgody budowlanej,jedyne wyjście to postawić nowy dom,ale na to napewno trzeba ładnych paru lat,i ja tam miałabym mieszkać

Gość dfwefewrr
jejku dom mozna i w rok zbudowac.

Gość lokatka
nie nie można zbudować,bo on kredytu brał nie będzie,bo by po nocach nie mógł spać.tak mi powiedział

Gość już wiem co to jest
kurwa, nieee! jak czujesz grzyb w domu od wilgoci to uciekaj gdzie pieprz rośnie od takiego mężczyzny

Gość lokatka
tak naprawdę to moje życie zależy od tych byków

Gość maleena
a tak to nie będzie mógł spać przez grzyba naścianach

Gość lokatka
dziękuje ,nie będe dalej uczestniczyć w takiej rozmowie,gdzie ktos sie za mnie podszywa.poradzę sobie sama.