Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabab

co w tej sytuacji zrobic....

Polecane posty

Gość barabarabab

jakies 20 minut temu moja siostra (10lat) wrocila ze szkoly cala zaryczana z palcem calym zawinietym w bandaz, w dodatku u reki ktora pisze. ma pojebana klase i okazalo sie ze trzech zajebanych gnojow z jej klasy nie chcialo jej wypuscic ze szkoly, przytrzymywali drzwi zeby nie wyszla ona probowala sie wydostac i tak sie stalo ze otwierajac te drzwi wlozyla gdzies tak palec ze jeden ciulniety mutant z ADHD zatrzasnal jej ten palec i nawet widzac ze ten palec przygniata dalej zaciskal te drzwi. moja matka wziela ja do szkoly i chce to zalatwic tak zeby te smarkacze popamietali to na cale zycie. jak myslicie co mozna zrobic zeby im to nie uszlo na sucho bo maja taka cipiata wychowawczynie ze pewnie nic wielkiego nie zrobi w tej sprawie.. co byscie zrobili???? zajebalabym tych gnoi

Gość ola ola ola
a może wsadziła sobie palec między nogi

Gość m*a*l*e*n*k*a
moze poprosic te wychowawczynie o kontakt do rodzicow tych dzieciakow ? i samemu w ten sposob to zalatwic bez wychowawczyni

Gość barabarabab
idz spierdalaj, zero zrozumienia. jak to twoje ulubione zajecie to sobie wsadzaj nie wyzyta dziwko, i nie wchodz jak nie masz nic sensownego do powiedzenia! ja pytam wyrozumialych

z doświadczenia wiem ze szkołą nic nie pomoże. spotkaj "przypadkowo" tych gnoi na ulicy i "porozmawiaj" z nimi. oczywiście niezbyt mocno i tak zeby nie było śladów i świadków. na te adhadowe gówna,których się tyle teraz namnożyło,tylko to podziała

Gość ola ola ola
może twoja siostra straciła cnote

Gość barabarabab
no wlasnie tego najwiekszego skurwysyna matka chyba ma jakas chorobe psychiczna bo on jej urzadza w domu takie pieklo ze szok, bije ja po lbie a ona go po dupie caluje... :-O a ci pozostali dwaj sa niepelnosprawni ich matka ich w ogole nie karci, watpie ze rozmowa z ich starymi by cos dala jeszcze by pogorszyla bardziej gnoje by sobie dalej nic nie robili. moze zalozyc sprawe w sadzie jestem taka wkurwiona ze chyba tych gnojow rozerwe

Gość 363
ja bym poszła do dyrektora szkoły. opwiedziała mu co i jak i liczyła ze zajmie sie ta sprawa. jesli widziałabym ze w rozmowie ze mna dyrektor mnie olewa dałabym mu do zrozumienia ze jesli nie zajmie sie sprawa rozdmucham to osrodku oswiatowym najblizszym.

Gość a powtórzyłaś test?
Do jakiej klasy Twoja siostra chodzi? :o Skoro są niepełnosprawni, to sąd pewnie za dużo nie zrobi, ja bym zrobiła porządną awanturę w szkole u dyrektora, ale to naprawde porządną

Gość zgadzam sie z artefakt
powaznie ,nic nie podziala. rodzice pewnie pwoeidza ,ze ''no co oni mopga poradzic, skoro ich biedny syneczek ma ADHD .to jest chore dziecko i nalezy to zrozumiec'...'''' pieprznij gownairzy miedzy nogi niech zobacza jak to jest fajnie!

Gość m*a*l*e*n*k*a
To rzeczywiscie rozmowa z rodzicami nic nnie da... tak jak 363 w takim razie probowalabym u Dyrekcji, bo gdzie dyzurujacy nauczyciele byli ??

Gość barabarabab
no wlasnie po tego z ADHD matka przyjezdza i go przywozi, wiec nawet jakbym chciala mu oczy wydrapac to nie mam jak, no i po tych dwoch niepelnosprawnych tez, w koncu sA niepelnosprawni. moja siostra trafila na tak pojebana klase na jaka chyba nikt nie trafil. jestem gotowa zrobic wszystko zreszta matka tez,

Gość barabarabab
Moja siostra chodzi do klasy maturalnej.

dokładnie, rodzice wolą zrobić małemu debilowi papier ze ejst chory zamiast go wychować. a wtedy bachor jest bezkarny! nie mówie żebyś ich zlała ostro, ale wytargaj takiego za fraki, złap za ryja i plując mu wpysk powiedz ze jak jeszcze raz coś odpierdoli to wydłubiesz mu serce łyżeczką, obetniesz fiuta i wrzucisz do studzienki sciekowej czy coś w tym stylu

Gość barabarabab
jak bedzie okazja i spotkam takich malych gnoi to maja tak przesrane, beda srali w porty!