Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta z charakterem

mam chujowy charakter

Polecane posty

Gość ta z charakterem

Wiecie co? Mam beznadziejny charakter: - brak mi cierpliwości, - nie umiem słuchać tylko wciąż mówię, często pouczam - jestem bezpośrednia - co często innym nie pasuje - gaduła, gaduła, gaduła - rzadko mówię o swoich problemach, dlatego jestem uważana za osobę górnolotną, która ma szczęście w życiu i wszystko mi łatwo przychodzi, - raz się wszystkim przejmuję i dołuję, a później leje na wszystko, - jestem dumna, mam znajomości, ale nigdy z nich nie korzystam - zawsze wszystko sama, sama, sama - mam dystans do ludzi, do siebie także co utrudnia relacje ze mną - trudno mi wybaczać, długo trzymam urazy I wiecie co tak siedzę i myślę, sobie, że łatwego życia ze mną to się nie ma. Zaczęłam szukać pracy i tak sobie myślę że z takim charakterem to mnie chyba nikt nie zatrudni :O

Gość ta z charakterem
Znacie takie osoby? Jak to z nimi jest w życiu? Rzućcie na mnie okiem (jak na towar ;) i powiedzcie co myślicie)

Gość ta z charakterem
No na zmywaku już byłam, od tego zaczynałam - dorabiałam na studiach, a teraz skończyłam studia i myślę o pracy. Zastanawiam się czy ktoś na mnie w ogóle spojrzy, na taką zimną rybę (tak o mnie mówią). Taka jak ja to chyba tylko na agenta ubezpieczeniowego :(

Możesz zostać... dziewczyną z partyline :p - niecierpliwi faceci po drugiej stronie słuchawki będą wniebowzięci Twoją niecierpliwością, kiedy powiesz: - no, kotku.. nie mogę się doczekać, kiedy... :p - nie musisz słuchać, napaleni faceci wolą jak dużo mówisz, co byś z nimi zrobiła :) - bezpośredniość to niezaprzeczalna zaleta w tym biznesie :) - oni będą chcieli usłyszeć przez telefon co robisz sama, sama, sama :p - dystans do ludzi wskazany - spotkania bezpośrednie z klientami: wykluczone :) - nic Ci nie zrobią, więc nie będziesz miała im co wybaczać :) Z takimi zaletami zostaniesz wizrtuozem linii 0-700... :p -------------- A poważnie.... Praca w dziale handlowym, w promocji to coś, czego potrzebujesz by Twoje "wady" przekuć w sukces. Powodzenia.

masz dystans do ludzi ale długo trzymasz urazy :D czegoś tutaj nie rozumiem :)

Gość ojojojojoj
eeeee tam.Znam duzo takich osob i jakos inni z nimi wytrzymuja :-P z Toba tez dadza rade , nie pekaj Kochana :-P

Gość ta z charakterem
Na zmywaku dorabiałam we wakacje. Trzymam dystans = rzadko ufam, jak zaufam a ktoś mnie zrani to łooo Matko Boska. Jędza i zołza jestem. Mówicie dział handlowy? Ktoś udzieli jeszcze jakiejś opinii?

Gość ta z charakterem
Powiedzcie mi jak są postrzegane takie osoby?

Gość ta z charakterem
Krakowskim precelku? ;)

Gość ta z charakterem
aha, jeszcze jedno, lubie czasami ocierac sie pupa o obcych facetow w srodkach komunikacji miejskiej, daje mi to taka frajde i podniecenie, ze nie potrafie sie powstrzymac od tego :classic_cool:

Gość ta z charakterem
Dobre to powyżej :D (podszyw)