Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalaaaaaaaaaaaaa

Moje mieszkanie

Polecane posty

Gość 363
tv na scianie mnie rozwala beznadziejnie to wyglada serio. naprawde poza tym w miare oki ale bez rewelacji. normalnie. ale ten tv na scianie beznadzieja na maksa.

Gość oczko300
ladne ale ja bym wyrzucila ta komode, wogole nie lubie takich mebli i jeszcze ten kolor. ogolnie na 10 daje 7

tv na scianie jest dlatego ze gdyby mialby stac na jakiejs szafce czy stoliku, to nie byloby przejscia:)

Gość 363
ile to mkw? 26?

Gość oczko300
dobrze z tym tv ze wisu na scianie bo widc ze mieszkanko male i po gracic je jeszcze szafkami na telewizor.

28:(

Gość anikaaaaa
jak dla mnie to zbyt mało przytulne...ale rzecz gustu :)

tv jak musi wisieć, bo musi, to niech coś chociaż optycznie ma pod sobą, typu płytka półka na ksiązki, cokolwiek, bo tak - 2 włączniki światła, 2 gniazdka, 2 pufy i tv - wygląda beznadziejnie kolory za ciemne, teraz w modzie są brązowe ściany - dla mnie wygląda to fatalnie, brąz jest dobry na podłogi a nie na ściany i nie znosze czerwonego okno jest w porządku, chociaż dałabym krókie firanki i jakieś też krótkie symboliczne zasłonki, do małego wnętrza długie nie pasują blaty kuchenne zagracone, kuchenka symboliczna - musi byc w niej porządek, żeby to miało ręce i nogi

brąz i czerwień to ohydne kolory zgadzam się , wszyscy teraz malują na te obleśne pochodne brązu ....ciepłe beże bleeee

ja Wam dam jamniczka:) to nie jamnik:) firanki dlugie dlatego, ze sa zeliwne kaloryfery i chcialam je zakryc... kucnia jest w trakcie gotowania wiec to chyba normalne ze nie bedzie porzadku:) normalnie nic tam nie stoi:) wiadomo ze duzo rzeczy jeszcze brakuje poniewaz nie na wszystko od razu starczylo pieniazkow:(

Gość witamy ladaco witamy
kompletnie nie moj styl ale ogolnie czysto, schludnie, wyglada to OK

oj, sorki to chyba posokowiec, nie zjechałam na nóżki :) no jak kuchnia w trakcie gotowania, to ok a kaloryfer można pomalowac tą samą farbą co ściany i może sobie byc na wierzchu, ew. można trochę zabudować

Gość nie moge jak wy prukwy
wyobrazacie sobie na 28 m kurwa telewizor na szafce? chyba by lokatorzy bokiem musieli chodzic rady prosto z dupy

tak to posokowiec:) dziewczyny ale to moze dajcie jakies pomysly, bo wszyscy mowia ze bez wyrazu i bez duszy:( szczerze mowiac ja sie wogole nie znam na tym:(

Gość tak i wysiaduja potem na kafe
a mi sie wlasnie pododba to ze nie ma jakichs badzeiwnych ramek ze zdjeciami, ze jest disc chlodne. to sprawia wrazenie czystosci, sterylnosci

sluchajcie, ja roumiem ze planuje sie na poczatku, tyle ze my naprawde nie moglismy sobie pozwolic na kupno mebli, kanapy itp. wszystko jest zabrane z mojego wczesniejszego pokojui ewentualnie moglam cos pozmieniac. a dywanu nie moge miec poniewaz jestem alergikiem:(

a skad iecie ze nie ma ramek?:)

poniewaz robilam os pierwszy raz w zyciu, jetsem z tego dumna, nie mam smykalki do takich spraw, chcialabym poznac opinie ludzi postronnych i byc moze posluchac jakis ciekawych rad:) wystarczy:)?

moim zdaniem: 1.kuchnia ok :) 2. pod tv powinno cos stac, bo jakos nie ma tam dopelnienia 3. z tej kanapy sciagnij te badziewne poduszki szare i ten koc w zebre :/ 4. z tego stolika tez sciagnij ten "wystroj" 5.okno bez firanki, zaslon... daj sama zaluzje drewniana lub rolete, pokoj sie powiekszy 5. ten kwiatek i te pudla tez out stamtad,(mozesz dac kwiata na parapet) nie jest zle, ale malo sie to komponuje wszystko ze soba jezeli masz jakies fundusze, to pomysl moze o przemalowaniu tego czerwonego na turkus (pasuje do brazow i do bezy, a bedzie bardziej stonowane)

pani bum bum kurcze nie wpadlam na turkus:( szkoda:( na kazdym parapecie jest storczyk, jezeli zrezygnuje z firanek to pokoj wyglada jak podczas remontu, marza mi sie drewniane zaluzje ale niestety narazie mnie nie stac:( ale z tym turkusem to mnie zalamalas:(

nie chcialam :) okna bez firanek nie wygladaja jak podczas remontu, wygladaja nowoczesnie, uwiez, duzo sie zmieni wtedy w mieszkaniu. i ta szawka tam w rogu sama tez nie pasuje, wiec moze wkomponuj ja gdzies przy innych meblach tak jak juz pisalam, nie sprawia wrazenia calosci to mieszkanie, musisz cos pokombinowac :)

Gość mondkuy big
mi sie nie podoba- kuchnia za mala- nie wiem jak tam mozna robic w niej ciasto, albo gotowac na wieksza impreze. Pokoj- taki jakos zimny, malo przytulny

na firanki szarpnelam sie niedawno, wiec dwa miesiace mieszkalismy bez i wygladalo okropnie:(