Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjawa..

specjalista ds obslugi klienta pytanie

Polecane posty

Gość jjawa..

czy to trudny zawod? czy osoba po filologii angielskiej ma szanse? chodzi o to, ze do tej pory pracowalam w prywatnej szkole jezykowej, a obecnie poszukuje pracy innej niz szkolnictwo czy mam szanse bez doswiadczenia?

Gość fujfujka pipuś
każdego cymbała biorą do tej pracy

Gość specjalistka od 7 boleści
prawde napisałeś ja jestem w firmie zatrudniona na tym stanowisku i powiem ze nie mam zadnego doświadczenia i jakoś tam pracuje tym nie mniej chcialabym zmienic pracę ale własnie takich cybałów nie wiem czy gdzieś indziej bedą chcieć

Gość jjawa..
specjalista.. --- a nie podoba ci sie ta praca? bo sama nie wiem czy pchac sie w to. co wogle trzeba robic? ile dostajesz kasy jesli mozna wiedziec

Gość spec
moja praca polega na przygotowywaniu ofert dla klienta przedstawinia produktu klientowi ( okna) wystawianie faktur i to było by tyle..... pensia jak dla mnie za mała 1500 netto

Zalezy jaka firma, czasem z szerokim usmiechem trzeba powiedziec"niestety, nie mozemy uwzglednic reklamacji, poniewaz nie mial pan ze soba lupy i nie doczytal pan co pisalo maczkiem "Ogolnie chodzi o to ze czasem trzeba przyjac na siebie ataki zdenerwowanych klientow, lagodzic sytuacje ale tak by firma na tym dobrze wyszla.Kup sobie sporo srodkow uspakajajacych, i rozgladaj za dobrym psychoterapeuta, bo nie raz ci ktos naubliza.Ale jesli znasz angielski to w czym problem, mnostwo zagranicznych firm otwiera filie w Polsce, oni potrzebuja takich ludzi, a zarobki tez nie sa zle.