Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona mamuska :)

bol brzucha w ciazy- pomocy!

Polecane posty

Dziewczyny, pytam jak najbardziej powaznie. Jestem w 2 trymestrze ciazy i od kilku dni boli mnie brzuch. Porownalabym te bole do tych,ktore zwykle mialam przed miesiaczka. Czy powinnam sie martwic, i biec czym predzej do lekarza? Czy jest to moze objaw rozciagajacej sie macicy? Dodam tylko,ze nie mam innych objawow, zadnych plamien ani krwiawienia. Boje sie,bo pamietam,ze lekarz mowil,ze niebezpieczne sa bole ktore sa skurczami macicy. a jak ja mam to rozpoznac czy to skurcze macicy???? Pytam naprawde powanie. To moja pierwsza ciaza,i nie znam sie na tym! Z gory dziekuje za odpowiedzi!

Gość ..obserwująca..23..
..ja bym Ci radziła iść do lekarz i spytać go, niech zbada, może to nic poważnego, ale będziesz spokojniejsza, a tak to denerwujesz się i jesteś spięta, co dla brzuszka nie jest korzystne..

wlasnie dzisiaj bylam u ginek z takimi objawami jak Ty.u mnie wszystko ok...ponoc normalne.najwazniejsze,ze nie ma plamien.ale idz na kontrole,nie zaszkodzi

mnie w ciazy tez brzuch bolal i trafilam do szpitala ale okazalo sie ze jest wszystko ok ale mialam uwazac caly czas zeby nie przeciazyc sie

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi! troche mnie uspokoilyscie,bo teraz widze,ze takie pobolewanie brzucha nie musi od razu oznaczac najgorszego. Zobacze jak bedzie to wylgadalo dalej, i jesli sie nie bedzie nasilac to juz chyba poczekam do wizyty u lekarza (mam w przyszlym tygodniu). Dzieki

jak bedzie bolal cie brzuch to wez nospe. nospa na pewno pomoze no i duzo odpoczywaj