Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drannndrannn

Powiedzcie tak szczerze- pytanie odnosnie naszej klasy i facebooka i znajomych

Polecane posty

Gość drannndrannn

Czy macie tak, ze osoby ktore wrzucaja non stop jakies zdjecia na nk, fb, co chwile cos pisza, podpisuja woje zdjecia itp zaczynaja was wkurzac, dzialas na nerwy a z czasem zaczynacie ich nienawidziec ( mimo ze wczesniej sie z nimi kolegowaliscie na przyklad?). A osoby ktore maja konto i jedno - dwa zdjecia, nie pisza nic na swoim profilu- zaczynacie bardziej lubic i cenic? Ja wlasnie zaczynam cos takiego u siebie obserwowac. Znam taka dziewczyne- bogata, ladna,ma wszystko. Nie lubilam jej bardzo, bo wydawalo mi sie ze jak bogata to glupia i panoszy sie. A jak zobaczylam jej profil dwa lata temu i w niezmienionym stanie jest dp dzisiaj tzn dwa zdjecia to zaczelam ja lubic- ze w s umie nie chwali sie tam, a ma naprawde czym.

Gość fujfujka pipuś
to po jaką cholerę masz konto skasuj i nikt nie będzie cię wkurwiał

Gość hahahahha777
tez tak mam, nie wiem czemu :D

Gość lfloriannn
Mam idenytycznie jak ty :):):)

Gość jkhkhjkjnkhjk
też tak mam

Gość dgfdgdgd
no mniej wiecej mam podobnie

Gość no skoro wiesz co cię interesu
każdy niech robi ze swoim kontem co chce, póki nie umieszcza tam zdjęć na których ja jestem bez wcześniejszego uzgodnienia :D jak wam przeszkadza to, skasujcie konta i po krzyku.

Gość krzys03003
Tak, mam tak. mysle zeby usunac konto bo na niektore ryje juz patrzec nie moge.

Gość mondkuy big
Skad ja to znam :P

Gość twierdze ej
tak tak mam

Gość w gronie
moich znajomych jest laska, która w swojej galerii ma ponad 400 zdjęć... a większość robionych sobie samej, z tą różnicą, że zmienia się fryzurka, albo ułożenie usteczek, albo oczka zapatrzone/zamyślone.... rzygam już tym - lubiłam dziewczynę i nigdy nie posądzałabym jej o takie pustogłowie... teraz jej nie znoszę - jak wiszę że znowu wrzuciła nową fotkę, to mnie rzuca..

Gość w gronie
*widzę

Gość ghbjgbhj
poprostu zazdaszczasz :o

Gość lopooop
Oczywiscie ze tak mam- jeden kolega non stop dofaje zdjecia swojej dziewczyny i dziecka- dostaje drgawek kiedy widze kolejne zxjecie! Cenie osobyktore maja dwa zdjecia od roku i lubie ich:D

Gość pphiio
nie, w doopie to mam

Nie wiem, dlaczego miałabym kogoś bardziej lubić i cenić za to, że NIC nie zamieszcza i nie pisze na swoim profilu. To chyba logiczne, że bardziej lubi się i ceni osoby, które napiszą coś mądrego od osób, które napiszą coś głupiego, ale żeby jakiś mega szacunek wobec tych, co nie udzielają się zupełnie?

Gość eracen
Hahahhaha no dobre pytanie. Ja ogolnie nie lubie ludzi co sie chwala, wiec jak ktos ma duzo zdjec i sie chwali to nie lubie tej osonby/

Gość njnkj
takie portale ujawniaja prawdziwy charakter danej osoby i to czy jest pusta i zadufana w sobie czy nie

Gość wooe
W jaki sposob ujawniaja? Jak ocenic czy ktos jest zadufany w sobie? Chyba zartujkesz ze mozna to ocenic?

Gość buraczysko ćwikłowe
też znam taką jedną, tylko że ona właśnie chwali się swoim bogactwem, sesjami fotograficznymi i co chwila coś dodaje, a to w Chinach była, a to w Turcji czy gdzieś. nienawidzę czegoś takiego :O

Gość krem na noc
Lubie ludzi spokojnych ktorzy sie nie wywyzszaja mimo ze sa bogaci. Dlatego wole jak ktos nie daje zdjec non stop.