Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagodzianka bez jagód

Pozycja na pieska straszny wstyd przed

Polecane posty

Wiem,że wiele osób lubi pozycje na pieska.Podobno jest ona bardzo przyjemna i wiele pań jak i panów ją lubi.Ja jednak mam bardzo brzydką pupę i po prostu nie wyobrażam sobie się wypiąć przed moim facetem :(.Na pupie mam ciemne plamy potradzikowe tak samo jak na plecach i nie wyobrażam sobie zresztą widoku mojej muszelki i pupy tak wypiętej. Może macie jakieś rady jak się przełamac?

Gość Typowy niewzruszony
zakryj du.pę szmatą z wyciętą dziurą

Gość śmiechu wartee
a ja się nie wstydzę bo od tyłu jest mi najprzyjemniej :)

Gość xvcvccc
zrob to po ciemku i pod koldra :O a najlepiej to daruj sobie seks bo widac nie jestes gotowa na niego

Gość śmiechu wartee
ja nie mam ładnego ciała, ale skoro mnie wybrał spośród tylu piękniejszych kobiet to chyba moja pupa tez mu się podoba :)

Gość Łoo jacie
poka fote dam porade

Gość Typowy niewzruszony
proponuję test - wypnij mu kiedyś dupę przed samą twarzą, jak się nie zerzyga, to dajesz

a nie możesz podczas seksu po prostu powoli zmienić pozycji do pieska? w trakcie nie będziesz myślała o brzydkiej pupie :)

Gość śmiechu wartee
nie mam plam, ale mam mega wielką dupę, a nie zgrabny tyłeczek :D myślisz, że nikt prócz ciebie nie ma kompleksów? poza tym, pewnie sama te plamy wyolbrzymiasz, a chłopy mimo że wzrokowcy, to wielu rzeczy nie widzą, jak mu palcem nie pokażesz cellulitu to nie będzie widział, że go masz ;)

Nie przesadzam.Wiem jak to wygląda :O.Na pośladkach i udach mam chamskie brązowe plamy po pryszczach.Dużo tego jest jakby po tradziku chamsko,chociaż twarz mam gładziusią to plecy i tyłek porażka :(

Gość Łoo jacie
albo se swiatło zgas

Gość śmiechu wartee
no to kochajcie się na pieska w półmroku :)

Gość śmiechu wartee
Ale dajcie znać, to ja Cie zastapie autorko:)

Gość śmiechu wartee
uwielbiam jak wieczorami puka do moich drzwi moj sąsiad, emerytowany milicjant, Pan Włodek. Wpuszczam go do mieszkania i bez wszelkich zahamowan wybieram mu rodzyny z dupy po czym oddaje sie rozkoszy pieczenia ciasta drozdzowego :classic_cool:

Gość tujfjfxhdhd
Mozesz isc do dermatologa, a moze byc faktycznie tak, ze dla niego to zaden problem, tylko Ty masz kompleksy.

Gość śmiechu wartee
żałosne podszywy :O

Gość dthsrtyhs
a nie próbowałaś tego opalić? jak miałam plamy po trądziku to po opaleniu były mnie widoczne

Gość amelka13579
Nocą mało widac ;-) A chodzi tutaj głównie przecież o sam seks i przejemnosc z tej pozycji. Pamiętajcie tylko o dobrym nawilżeniu co jeszcze bardziej pobudzi Was oboje i będziecie czuc jeszcze większa przyjemnosc, ja korzystam z takiego zelu i jest super! http://www.sexishop.pl/daring-super-sliski-p-785.html