Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowastudentka

internet Białystok

Polecane posty

Gość nowastudentka

niedługo przeprowadzam się na studia do miasta Białystok chciałam zapytać tych którzy mogą mi pomóc o internet jaki jest dobry w miare nie drogi ale oczywiście taki który będzie spełniał podstawowe oczekiwania. miejsce o które się pytam to okolice ulicy Pogodnej, Politechniki Białostockiej ale oczywiście chodzi mi również o Internet sam sobie jaki jest dostępny w Białymstoku i nie sprawia raczej kłopotów i ma dobrą obsługę a zawsze można dowiedzieć się o dostępność w danym miejscu

Gość nowastudentka
zero kultury ;o .. ja pytam proszę o pomoc jeżeli nei masz nic do powiedzenia to lepiej nic nie pisz

Gość nowastudentka
znawca kobiet sie odezwał patrze..jak jesteś taki odważny to może podaj swoje imię ;]

Gość nowastudentka
prawdziwe dane ;]

Gość nowastudentka
następny obraża człowieka jeżeli napisałam internet t to mi chodziło o niego a nie o coś innego chyba wiem o co pytam ;] chodzi mi o sieć nie o budynek po za tym na studiach nie ma internatów już co akademiki po za tym jeżeli szkoła go ma to raczej jest to jeden i tego raczej bym się w szkole dowiedziała a nie na tej stronie człowieku o niskim poziomie inteligencji i małym wyobrażeniu

Gość nowastudentka
dzięki bardzo Carrie ..za pomoc a tą osobę co się podaje za mnie powyżej bo sobie nie założyłam oficjalnie konta to jest żałosna i nie wiem po co to robi

Gość hdhgfjejm
coonect.... sprawdza sie kozacko, wchłonela ja netia czy cos innego ale smiga kozacko do tego mamy lan DC++ film zasysa w 1 min.

Gość hdhgfjejm
nie kupuj netu w vectrze , vectr to kablówka, jak masz cos do wszystkiego to masz do niczego. no i u nas masz DC++. w razie awari netu jaki mial miejsce ostatnio (nie bylo netu chyba caly dzien, ktos przecia kable na glownym laczu) connect dal wszystkim klientom max predkosc za friko na 20 dni (20mb/s)

Orendz, to ze pracujesz w placowce coonectu, to nie znaczy, ze ow internet jest najlepszy. :O Internet z vectry jest tani i dobry. I wcale nie mam kablowki z vectry, tylko sam internet. ;)

Gość nowastudentka
a możecie mi napisać ile to kosztuje i jaka jest szybkość i czy możliwość jest podłęcznie a go do więcej niż jednego komputera bez jakiś wiekszych kosztów

Ja mam w domu internet vectry na dwa stacjonarne komputery, wiem ze rodzice placa tyle ile wczesniej za jeden, ok 50 zł. Co do predkosci, to Ci nie powiem, bo nie wiem :P

Gość gość
Może ktoś może mi poradzić, jakiego dostawcę wybrać?

Gość gość
a skąd jesteś?