Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciaaaaa

Czy kupujecie buty dla dzieci w CCC? jaka jakość?

Polecane posty

Gość ja też kupiłam z walky
i się super sprawują:) teraz idę po jesienne, a potem zimowe ocieplane na pewno tam. jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać:)

Gość a jesli juz temat o CCC
to czy te buciki walky i inne z tego sklepu mają atest zdrowa stopa? chciałam kupić "pierwsze" buciki dziecku i się waham.

W CCC jest też taka marka dla chłopców actionboy - bardzo fajne, nieco droższe od walky. Walky są wg mnie gorszej jakości.

Gość a jesli juz temat o CCC
jaśmina, no akurat ja mam córkę, więc muszę się zadowolić tym walky, są też dla dziewczynek jakieś i wyglądają na solidne, ale zapomniałam jak się marka nazywa,

Gość spinka do wlosow
autorko, moj syn wlasnie mial identyczne w tamta zime, to samo:)

Gość spinka do wlosow
i tez mam do sprzedania...firma dobra. Wcale sie nie zuzywaja, moje sa w stanie jak te z ogloszenia..nigdy nie przemokly a jak pamietamy-zima w tamtym roku byla dosc mocna

CCC niestety ale ma marne buty. Strasznie szybko się psują i ceny są nieadekwatne do towaru jak na mój gust. Radziłabym udać się gdzieś indziej.

Gość ja kupuje w ccc
jakość nie jest porażająca, ale na jeden sezon spokojnie wystarcza, a na drugi i tak już dziecko nie włoży, a ceny są przystępne.

Nie bardzo orientuję się w bucikach dziecięcych tej marki. Ze swojej strony polecam zajrzeć na ekids.com.pl, gdzie mają buty solidnej marki Geox w dobrych cenach. Ja mojemu małemu kupuję dopiero drugą parę zimowych bucików:).

A co za roznica ccc?? gino rossi? kazar? Wszystko to samo....Tylko nazwa inna. Quazi to ta sama firma co ccc-kolega iedys tam pracowal i kilka razy przychodzily buty do quazi z wkladkami w srodku z ..ccc... Ja osobiscie mam kozaki z ccc juz drugi rok i sa ok.

Moja ma sandałki, ale nie jestem w 100% zadowolona, bo tasiemka trzymająca pasek z rzepem odpruła się po tygodniu użytkowania - badziew. Przyszyłam nową i jest ok. Hmm, jestem lepsza niż producent, he, he. Ale fajne są pod tym względem, że dobrze trzymają kostkę i mają elastyczną podeszwę.

Gość bardziak
Ostatnie buty rozpadły się mojemu dziecku po tygodniu w przedszkolu. Kupujemy głównie Piccolino,. chodzi o jakość wykonania. Wygoda to jedno, a fakt, że buty wystarczają na długo to inna, ważniejsza jak dla mnie sprawa.