Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze$iowiec

Nie wolno bic osob slabszych niezaleznie od sytuacji!!!!

Polecane posty

Gość grze$iowiec

Prawde mowiac to nikogo nie wolno bic. Mowie tu zarowno o mezczyznach jak i o kobietach. Ale chodzi glownie oto ze mezczyznie nie wolno uderzyc kobiety, dziecka czy nawet chlopaka ktory jest od niego slabszy, moze sie zmierzyc z rownym soba ale to nie chodzi o bicie bo nie ktore kobiety czy slabeusze moga prowokowac pierwszym uderzeniem. Ale np. gdy ktos slabszy uderzy faceta to facet moze wziac i z latwoscia unieruchomic. Ewentualnie odepchnac.

Gość grze$iowiec
Musialem to tutaj napisac bo widzialem cos przykrego jak ktos uderzyl slabsza od siebie osobe,a potem na dodatek ze nie czul sie winny to jeszcze sie wysmial z tego czlowieka ze ma dziadowskie ubranie na sobie, jestem bardzo uczulony na cos takiego.

Ja tam uważam, że jak sobie ktoś zasłużył, to trzeba przyjebać mu w mordę albo z bańki raz czy drugi, co z tego ze słabszy, mógł nie zaczynać!

Gość są nowiny
nie przekonują mnie tak do końca twoje argumenty

Gość do anakonda i są nowiny a jak
kobieta od faceta sobie zasluży to też????

Oczywiscie, ze też, jeżeli kobieta jest na tyle głupia zeby dać sie uderzyć, to niech ją biją :o

Gość do anakonda i są nowiny a jak
mialam na mysli jak kobieta pierwsza uderzy lub kopnie chlopa to czy on ma prawo jej oddac?

Powie Ci tak, ja wyznaję taką zasadę: ja mogę bić innych, mnie nikt nie może uderzyć, ba, nie moze nawet na mnie krzywo spojrzeć, bo w łeb. Proste?