Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotograf_poznan

szukam panny młodej do sesji

Polecane posty

Gość fotograf_poznan

Poszukuje tegorocznej ale nie koniecznie Panny Młodej do sesji - portret plener..., zależny mi na oryginalnej urodzie, proszę dziewczyny nawet te które nie uważają się za ładne o przysyłanie zdjęć, sesja nie jest płatna... zależy mi na rozbudowaniu portfolio portfolio_bk@o2.pl

Gość Jestem wściekła
Właśnie mamy przykład bezczelności i wiarygodności fotografa😡 😡. Od długiego już czasu mówi się o podstawionych parach do budowy portfolio fotografa i tworzenia swojej oderwanej od rzeczywistości oferty. Czy to jest uczciwe? Taki fotograf oszust wybiera sobie ludzi którzy najciekawiej wyjdą na jego zdjęciach. Nie jest ograniczony czasem przy wykonywaniu zdjęć i zdjęcia może nawet robić kilka dni dobierając sobie odpowiednia pogodę i światło. Ile par zaufa potem temu fotografowi i nie będzie mogło mieć takich zdjęć jakie pokazywał w swoim nieuczciwie zrobionym portfolio? Takich fotografów jak ten szukający modelki jest mnóstwo i liczą na to że jak nowożeńcy zobaczą na zdjęciach swoje buzie to zapomną o tych zdjęciach które wcześniej podczas rozmowy ofertowej oglądali. 😠 Jak tu mieć szacunek do takich fotografów. Fotografowie kradną zdjęcia, kupują zdjęcia do swojego portfolio i kradną teksty ze stron innych fotografów. Obrażają i starają się zniszczyć konkurencję choć ta wcale im w niczym nie zagraża.:(

Gość Krispin
Ten fotograf to totalny idiota i nic więcej nie można tu dodać.

Gość dwa posty powyzej
jestes chora umyslowo:O kazdy jakos zaczyna i kazdy ma do tego prawo, fotografowie za 6 tysiow tez tak zaczynali. Fotograf ten jesli bedzie bral za to kase to wezmie z 1000-1500zl i po cenie bedziesz juz wiedziala, ze jest poczatkujacym. i BTW to chocby siedzial i dwa lata nad obrobka nie wyjdzie mu to jak dla fotografow za 6-8 tysiecy bo na to trzeba czasu, wiec nie martw sie, prawda jest zawarta w portfolio. I nie oczerniaj kogo tylko dlatego, ze zaczyna idiotko.

Gość Zojka30
hihihi i kto tu jest chory? Fakt facet już u samej podstawy kombinuje. A może powinien okraść innym zdjęcia bi wielu tak zaczynało to i on to może zrobić. Zdjecia po 7 tys zl hihihihi Idż się leczyć do dobrego psychiatry. Widziałam zdjęcia za 5 tys i to były najgorsze zdjęcia jakie widziałam. Każdy kto je oglądał miał takie samo zdanie.

Gość we lbach wam sie poprzewracalo
7 tysiecy za zdjecia? chyba trzeba niezlego jelenia trafic zeby chcial tyle zaplacić :)