Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaq1

Odważna Koszulka

Polecane posty

Gość Gosiaq1

Hej! Mam takie pytanie, co sadzicie o koszulkach z odwaznymi napisami dla kobiet? Faceci czesto nosza jakies fajne koszulki tego typu a kobiety sie wstydza? Pytam bo zobaczylam fajna koszulke na stronie http://express-yourself.dl.pl/ (btw. strona prowadzona przez mojego dalszego kuzyna wiec mu przy okazji zrobie reklame;) ) i nie wiem czy jestem wystarczajaco odwazna by nosic taki napis;) Chociaz czuje sie dobrze w swoim ciele i idea takiego t-shirta mi sie pdooba (czemu nigby tylko faceci mieliby nosic tego typu koszulki?) a i przyciaga wzrok facetow. Co sadzicie?

tego typu koszulki nie są w moim guście i nie mam potrzeby też zbytniego zwracania na siebie uwagi a nie które napisy mogą być zbyt prowokujące i przez to dziewczyny być może boją się reakcji otoczenia że będą postrzegane nie tak jakby chciały a przecież nie będą co chwila mówiły że to np żart

Gość meluszek
fajnie jest czasem prowokowac :) ja bym to na twoim miejscu kupila chocby dlatego, ze fajnie miec cos takiego na jakas okazje, gdzie jednak chcilabys byc zauwazona (chociazby wakacje). Mam jedna podobna koszulke i reakcje ktore wywoluje sa pozytywne:)

hmmm nie będę wypowiadać się za milion innych kobiet wiec napisze tylko dlaczego ja nie noszę bo: 1. podkoszulek dla mnie to ciuch na co dzień. do sprzątania, szybkiego wyjścia do sklepu, pobiegać. zawsze jest prosty jedno kolory. na pewno nie strój zwracając uwagę od tego mam sukienki, spódnice, topy. 2. takie napisy są dla mnie po prostu głupie zarówno u facetów jak i kobiet. seksy ciacho, królewna czy bierz są infantylne dla 15 latków. jeśli kupuje bratu podkoszulek z nadrukiem to taki z pomysłem a nie z napisem "choć maleńka jestem maczo". ;/ 3. lubię klasykę, prostotę 4. to wcale nie jest seksowne a co najwyżej śmieszne. 5. nie jest to dla mnie kwestią odwagi a pewności siebie. nie potrzebuje napisu jestem kobieca żeby czuć się kobieco.

No tak niektórzy sprzątją w koszulce inni lubią w nich iść na koncert. Według mnie koszulki są dobre na jakąś specjalna okazję, gdzie więcej osób musi być tak samo ubrana - konkurs, śmieszny prezent na dzień chłopaka albo wieczór panieński. Na fiberya.com można nawet przy pomocy grafika zaprojektować swój własny nadruk :)