Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

chyba jestem w ciązy...jestem załamana

Polecane posty

spóźnia mi sie okres 5 dzien..zazwyczaj mam 28 dc. mam 24 lata..jestem zdruzgotana:O Mam podwyzszona tem 37, 3...wczoraj mierzyłam..nie wiem czy to ze stresu czy z przemeczenia...czy po prostu objaw ciazy, bola mnie jajniki Sluz z fazie progesteronowej był normalny nie płodny..teraz jest rzadki..tak jak przed okresem..dzis zaczeły mnie bolec cycki kochalismy sie dwa razy bez zabezpieczenia..stosunek przerywany..z tym ze nie czekalismy do samego konca..tylko wyciagał go wczesniej nie robiłam jeszcze testu..bo dostałam prace i chce sie na niej skupic, jutro po pracy go zrobie i na weekend zaszyje sie na działce zeby wyć w samotności. Z acetem mi sie nie układa, jestesmy razem rok..ostatnio myslałam zeby zakonczyc ten zwiazek Miezkam z mam na 36m kwadratowych ledwo mam swoj pokoj. Maskara

wiem za głupte płaci sie wysoką cene zazwyczaj jestesmy ostrzni i sie zabezpieczamy jeszcze wszyscy ciagle sie nasmiewali i gadali na pewno pierwsza zaciązysz...albo czekamy na twoje itp

Gość Lilly Evangeline*_
moim zdaniem nie jesteś w ciąży

raz tak miaam ale wtedy spoznił mi sie 3 dni ale zanim dstałam okres to juz zaczełam swirowac teraz zupełnie zapomniałam o miesiaczce zorientowąłam sie w niedziele ze spoznia mi sie 2 dzien.... i teraz dopiro zaczełam sie stresowac zawsze mam co 28 dni

z racji ze to 3 tydzien to mysle o tabletce poronnej

Gość tertee
nie panikuj,moze to stres,a moze cos innego,okres nie zawsze musi byc co 28 dni,nie schizuj ,raczej nie jestes w ciazy

martwi mnie ta temperatura w I tyg ciazy jest zazwyczaj podwyzszona i martwi mnie to pobolewanie jajników napierdalam sie po brzuchu..zeby dostac ...skurczów macicy..odpierdala mi kompletnie jutro zrobie test:O mysle ze raczej duza szansa na bycie w ciazy niby w preejakulacie plemnikównie ma.... ale chyba jednak sa

poza tym przez ostatni tydzien piłam c dzien..bo a to urodziny a to imieniny a to wesele, ato cos tam...i boje sie ze dziecko moze miec Fetal Alkohol Syndrome (FAS)

Gość To bedziesz bawic

nikt nie pogada??

Gość ojojojojoj
ja moge pogadac z Toba :-D

zabije sie.....:O normalnie szok, jak bede

Gość Lilly Evangeline*_
przecież zagnieżdżenie zarodka następuje dopiero po 2 tyg.od zapłodnienia także to , że piłaś nie ma znaczenia bo zarodek nie miał w tym czasie kontaktu z twoją krwią. To dlatego trzeba uważać najbardziej na to co się łyka między 2 a 8 tyg, gdy wykształca się większość najważniejszych narządów.

Gość Lilly Evangeline*_
druga sprawa to na początku ciąży nie ma temperatury i nie bolą piersi a tym bardziej brzuch (chyba , że dochodzi do poronienia)

owulacje miałam około 6.09 sadzac po śluzie itp... a dzis jest 23..wiec zakładam ze moge yc własnie w około 3 tyg ciazy

jedynego objawu nie mam to zaprc..wrecz przeciwnie mam sraczke i starsznie mnie kreci masakra.. psychiczna tortura poza tym ost okres miałam normalnie 28dc. to byl 21 sierpna..i w poprzednim miesiacu nie było szans na zajście..wiec jedynie w tym miesiacu

Gość ojojojojoj
czemu tak raptem panikujesz? Jutro kupisz test i byc moze dzisiejsze zamartwianie jest zupelnie niepotrzebne :-D Jak sie okaze, ze jednak tak, bedziesz sie wtedy zastanawiac co z tym poczac. A Fas za duzo sie nie martw.Trzeba mic straaaaszliwego pecha, by dziecku sie przytrafilo. Dzis zamiast szalec , wez idz na spacer , badz umow sie na ciastko z kawa z jakas kolezanka.

nie wiem jzu teraz nie pamietam

Gość zrób ten test
po co to odwlekasz na pracy i tak się nie skupisz. Nie jesteś w ciąży na bank, więc jak masz pilną robotę to zrób test.

jutro zrobie!!

Gość ojojojojoj
slusznie.Jesli masz mozliwosc, to kup ten test. Mimo, ze nie bedzie to ranny mocz i tak powinien wykazac.

pamietam ze wtey co mi sie spozniał bzykalismy sie w samym srodku moich dni płodnych jeden raz za drugim..ale wtedy tez byłam po anginie i brałam unidox wiec to było normalne zreszta wtedy dostałam 31dc

Gość bogus ljk
jak wyjal przed to czego panikujesz? nie kumam problemu

bo jest preejakulat...

Gość oł maj gasz :P
No wez lec do apteki, a nie sie nakrecasz :P

zrobiłam test była jedna kreska..ale okresu nadal brak, chociaz testu nie robiłam rano tylko po południu chyba w pon pojde do gina, albo jezce zrobie 1 test i pojde do gina i kupie czarna malwe podobno przyspiesza okres i zjem ziarna , nasiona papai ..podobno idianki uzywały go jako srodka poronnego

Gość cocojambo
no nie ma to jak zabawa w rosyjska ruletkę:O

Gość 180...
nie bedzie ciazy i zerwij z nim to znak