Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

chyba jestem w ciązy...jestem załamana

Polecane posty

spóźnia mi sie okres 5 dzien..zazwyczaj mam 28 dc. mam 24 lata..jestem zdruzgotana Mam podwyzszona tem 37, 3...wczoraj mierzyłam..nie wiem czy to ze stresu czy z przemeczenia...czy po prostu objaw ciazy, bola mnie jajniki Sluz z fazie progesteronowej był normalny nie płodny..teraz jest rzadki..tak jak przed okresem..dzis zaczeły mnie bolec cycki kochalismy sie dwa razy bez zabezpieczenia..stosunek przerywany..z tym ze nie czekalismy do samego konca..tylko wyciagał go wczesniej nie robiłam jeszcze testu..bo dostałam prace i chce sie na niej skupic, jutro po pracy go zrobie i na weekend zaszyje sie na działce zeby wyć w samotności. Z acetem mi sie nie układa, jestesmy razem rok..ostatnio myslałam zeby zakonczyc ten zwiazek Mieszkam z mam na 36m kwadratowych ledwo mam swoj pokoj. Maskara

wiem za głupte płaci sie wysoką cene zazwyczaj jestesmy ostrzni i sie zabezpieczamy jeszcze wszyscy ciagle sie nasmiewali i gadali na pewno pierwsza zaciązysz...albo czekamy na twoje itp

1. Jak nie jesteś gotowa na ciążę to nie ruszaj kutasa. 2. Niech twój facet używa prezerwatywy. 3. Jak masz 24 lata i macie z facetem mieszkanie o powierzchni 36 metrów kwadratowych to sytuacja wygląda dobrze. 4. Jak wam się nie układa, to dlaczego uprawiacie seks ? Zamiast tego obejrzyjcie TV, a z seksem zaczekajcie aż wasza relacja dojrzeje do seksu.

Jak masz 24 lata i macie z facetem mieszkanie o powierzchni 36 metrów kwadratowych to sytuacja wygląda dobrze. pisałam ze mieszkam z mama..ja ze swoja on ze swoja

martwi mnie ta temperatura w I tyg ciazy jest zazwyczaj podwyzszona i martwi mnie to pobolewanie jajników napie**alam sie po brzuchu..zeby dostac ...skurczów macicy..odpie**ala mi kompletnie jutro zrobie test mysle ze raczej duza szansa na bycie w ciazy niby w preejakulacie plemnikównie ma.... ale chyba jednak sa

Gość Jestem dużo młodsza
I też myślę że mogę być w ciąży... okres spóźnia mi się 4 dni I przed chwilą zmierzyłam sobie temp i mam 37,2 Ale podobno jak się nie mierzy cały cykl temperatury to teraz ona nic nie znaczy czy to prawda ?

poza tym przez ostatni tydzien piłam c dzien..bo a to urodziny a to imieniny a to wesele, ato cos tam...i boje sie ze dziecko moze miec Fetal Alkohol Syndrome (FAS)

Gość Master co ty gadasz
sex to tez przyjemnosc, dlaczego ma go nie uprawiać, nawet jesli nie planuje dzieci spóźnia ci sie z nerwow, czesto tak jest.

Gość elca
masz 24 lata i nie wiesz ze stosunek przerywany nie chroni w ogóle przed ciaza:/ nie jesteś szczęśliwa z facetem ale z nim sypiasz życzę ci żebyś nie była w ciąży bo szkoda dziecka żeby miało taka głupią matkę

Gość Master co ty gadasz
mnie przez ok 2 lata stosunek przerywany chronił przed ciążą z ówczesnym partnerem.

Gość Master co ty gadasz
przez 2 lata bo rozstaliśmy się, nie dlatego ze w koncu wpadliśmy:)

Gość elca
Master co ty gadasz mnie przez ok 2 lata stosunek przerywany chronił przed ciążą z ówczesnym partnerem. o loooool nic cie nie chroniło po prostu miałaś WIELKIEGO fuksa!!

Master co ty gadasz mnie przez ok 2 lata stosunek przerywany chronił przed ciążą z ówczesnym partnerem. a jak spoznia ci sie okres to nie bałas sie ze mozesz byc w ciazy

Gość Master co ty gadasz
bałam się wiele razy, robiłam testy, wychodzily negatywnie, a ja nadal czulam niepokój, bo okresu dalej nie było. To wszystko z nerwów. Chlopak mnie pocieszal i zapewnial ze sie nami zaopiekuje, ale mi nie o to chodzilo, nie chcialam byc matka. Potem sie dlugo zabezpieczał, ale nienawidził gumek, więc mu ufałam i zgadzałam się na przerywany.

jedynego objawu nie mam to zaprc..wrecz przeciwnie mam sraczke i starsznie mnie kreci :D masakra.. psychiczna tortura

dlaczego niekóre dziewczyny, a właściwie kbiety są takie bezmyślne?! nie chce miec dzieci = zabezpieczam się. stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji, może następnym razem pomyślisz,

pamietam ze wtey co mi sie spozniał bzykalismy sie w samym srodku moich dni płodnych jeden raz za drugim..ale wtedy tez byłam po anginie i brałam unidox wiec to było normalne zreszta wtedy dostałam 31dc

Na prawde nie masz się czym załamywać bo niektóre pary starają się latami o dzidziusia, a po za tym nie jesteś 15 latką żeby panikowac :) wszystko będzie dobrze

A tak w ogóle to mam taką samą sytuację jak ty... tez kochaliśmy się w dni płodne, stosunek przerywany i na dodatek później po skończeniu w prezerwatywie, po ok. 2 godzinach Mój wszedł we mnie a wcześniej nawet się nie umył... czekam na okres ale termin mam dopiero za tydzień :)

Gość nawet nie chce mi się pisać
może masz jakieś zaburzenia hormonalne albo stan zapalny jajnika jeśli jesteś już po terminie @ to test wykaże czy to ciąża no i po cholerę Ci takie atrakcje ? seks bez zabezpieczenia z facetem z którym sie nie układa ? desperacja ? zachowujesz się jak Matka Polka która robi wszystko byle począć

jaka Matka Polka nie chce dziecka

zrobiłam test była jedna kreska..ale okresu nadal brak, chociaz testu nie robiłam rano tylko po południu:O chyba w pon pojde do gina, albo jezce zrobie 1 test i pojde do gina i kupie czarna malwe podobno przyspiesza okres i zjem ziarna , nasiona papai ..podobno idianki uzywały go jako srodka poronnego

hahahah dostałam okres..przed sekunda:d mój facet bardzo sie przejął ale z drugiej strony był zadowolonu stwierdził zebym sie nie martwiła tym ze sie okres spoznia ze jakos sobie poradzimy