Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fckgwrhqq2

gdzie kupic obraczki

Polecane posty

Gość fckgwrhqq2

witam, wiecie gdzie mozna znalesc jakies fajne obraczki slubne?

Fajne? Nie wiem co to dla ciebie oznacza;) Ale jeśli lubisz ekstrawagancki styl to może cię zainteresować twórczość Adama Hadrysia;) Człowiek robi genialna (wg mnie) biżuterię szczególnie właśnie obrączki. Możesz sobie wejść na jego stronę i pooglądać (hadrys.pl) ;)

Gość fckgwrhqq2
ze u jubilera to wiem przeciez ne na straganie, tlko chodzi mi o jakies nietypowe, oryginalne nie chce takich jak wszystcy :P pierscien jak we wladcy pierscieni bylbby spoko ;)

i tak dalej u jubilera, tam nie tylko są takie jak od władcy pierścieni, ale też ze wzorami, albo sama sobie narysuj i powiedz że chcesz takie

Gość gość
Wszystkich którzy zastanawiają się nad zrobieniem obrączek z własnego złota i wymarzonego wzoru odradzam zlecanie tej usługi firmie władcy pierścieni w częstochowie. Przy składaniu zamówienia pan nas zapewniał ze wszystko da się zrobić i po miesiącu obrączki będą gotowe. Nie dość że nie zrobiono ich na czas bo się popsuły podczas produkcji i nikt nas nie raczył o tym poinformować to gdy były już gotowe do odbioru okazało się że wzór nie jest nawet podobny do wybranego przez nas. Jesteśmy bardzo zawiedzeni bo zmarnowano nam ponad miesiąc, ślub niedługo a obrączek nie mamy. Nawet nie usłyszeliśmy przepraszam. Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą!