Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja jestem nienormalna?

mizianie w pracy

Polecane posty

Gość czy ja jestem nienormalna?

Powiedzcie czy ja jestem przewrażliwiona? W pracy pewna dziewczyna z chłopakiem niby w żartach macała się z chłopakiem, taki tam patrzenie w oczka, dotykanie po buźce nóżkach (oczywiście z jej strony). Jest dzieciata i mężata, miałam wręcz odruch wymiotny jak to widziałam. I tak sobie myślę czy to jest normalne taki kontakt dotykowy między kolegami płci przeciwnej i to ja się czepiam? Jak myślicie.

Gość zauroczenia i zdrady
gdy się spędza razem dużo czasu z osobami płci przeciwnej to normalna rzecz. Sama kiedyś się puścisz

Gość piękny jestem
Autorem najdłuższego klocka jest pewien amerykanin, który tworzył swoje dzieło przez 2 godziny i 12 minut, a jego wynik to 12 stóp 2 cali (ok. 3 m 71 cm). Jednocześnie ten pan dostał zakaz wstępu do 134 szaletów publicznych w USA

Gość Dlaczego w siebie nie wierzysz
aniela to już na każdym topie straszy:O ale my nie tacy naiwni:classic_cool:

Gość mała czarna wiedzma
Chyba jestes zazdrosna albo cos...Tez mam w pracy kolege,z ktrym od kiedy tylko dolaczyl do naszego zespolu bardzo sie polubilismy.czesto sie siadamy sobie na kolanach,dajemy buzi w policzek,klepie mnie po tyłku,chwyta za reke,obejmuje,albo nawet gryzie w szyje.Wiem,ze bardzo mu sie podobam,ale kiedy sie poznalismy on juz mial od 2 lat dziewczyne,a ja tez sie z kims spotykam lech nie jest to nic powaznego.Oprocz tego nic miedzy nami nie było i wiem,ze nie bedzie.Lubimy sie i tyle.

Gość kocham i tęsknię.
szczególnie ze cie gryzie w szyje:D

Gość mała czarna wiedzma
ojejku,przeciez to sa tylko takie wyglupy i tyle

Gość mała czarna wiedzma
U mnie w pracy nikogo to nie drazni,tylko wszyscy mysla,ze czujemy do sibie miete itp.