Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geggregw

gdzie samotnica ma poznac dobrego faceta/?

Polecane posty

Gość geggregw

mam mało znajomych, ktorych rzadko widuje do tego teraz nie pracuje szukam pracy i siedze w domu czuje sie samotna;;/ a czaty to dno

Gość na budowie
tam jest duzo osilkow.

Gość agatachachaa27
a ile masz lat?

Gość lisiczkapiękna
spróbuj na portalach randkowych.

Gość wszedzie tylko nie na necie!!!

Gość agatachachaa27
na necie wiele par sie poznalo, jedni maja szczescie w necie inni w realu. skoro ma sie malo znajomych to niby jak mozna poszerzyc ten krag. stanac na srodku ulicy z napisem szukam znajomych/faceta?

Gość geggregw
a czym sie roznia ludzie z neta od ludzi na ulicy?mam 26

Gość geggregw
nie przeszkadza mi mala ilosc znajomych raczej jestem odludkiem i coz taka moja natura:) ale chłopak by sie przydał;p do roznych takich;)

na necie sa albo napalency albo swiry oszukuja, wybielaja sie, manipuluja, tylko tu mozna ukryc swoje prawdziwe ja, krecic i leciec na kilka frontow albo miec zone i dzieci w chacie:o

Gość agatachachaa27
ja 27 i tez niewielu znajomych, ale sa to pary wiec czas spedzaja razem. w necie warto szukac tylko nie wolno sie zniechecac. sama tez chyba zaczne szukac w ten sposob bo co? mam siasc i czekac na cud? przegladalam sympatie i inne portale, zobaczylam kilka znajomych twarzy i nie sa to "nieudacznicy" "zboczency" itp..

Gość geggregw
moja znajoma ma profil na sympatii az byłam w szoku bo nie pomyslałabym ze cos takiego moze zalozyc .

Gość lisiczkapiękna
a na dyskotece lub w parku poznany facet nie może okłamać? Zawsze istnieje ryzyko trafienia na dupka...nieważne czy szukasz przez internet czy też w klubie lub na spacerze z psem.

Gość namlskenteaose
wszedzie tylko nie na necie!!! ma rację 🖐️

prawdopodobienstwo trafienia na palanta jest duzo wyzsze w sieci zreszta glownie desperaci szukaja przez net

Gość agatachachaa27
wszedzie tylko nie na necie!!! - pewnie ze sa zonaci, dzieciaci, dzialajacy na wiele frontow. tylko ze w 90% w krotkim czasie sie do tego dojdzie. moim zdaniem jest jedna glowna zasada internetowych znajomosci: nie pisac ze soba w nieskonczonosc tylko jak najszybciej umowic sie w realu!!

Gość lisiczkapiękna
A ja znam świetne pary, które poznały sie właśnie przez portale randkowe, więc nie piszcie, że sie nie da.:)

jest na odwrot w 90% sytuacji nie jestes w stanie tego dojsc, dlatego tylu lawirantow w sieci

Gość lisiczkapiękna
W każdej nowej znajomości należy zachować ostrożność i mieć szeroko otwarte oczy. Zarówno w realu jak i na portalach randkowych można dać się podpuścić gościowi, który np. wyznaje wielką miłość a póżniej okazuje się ojcem trójki dzieci albo jest wolny ale chce tylko seksu.

Gość ladylady111
nie uwazam ze to desperaci. tak samo jak w realu tak i przez portale chcemy poznac kogos, tylko ze tu "publicznie" to oglaszamy. spotkac chama mozna i w zyciu i w necie to ci sami ludzie.

Gość lisiczkapiękna
Trzeba zwrócić uwagę na to czy facet ma czas w weekendy, czy zawsze można się do niego dodzwonić, czy odbiera telefony wieczorami, czy swobodnie się zachowuje w miejscach publicznych w naszym towarzystwie, czy zapoznaje nas ze swoimi znajomymi. Znajomość zaczyna się od obserwacji, zbierania faktów a nie jak wiele kobiet od seksu na 3 randce.

Gość to sa akurat typowe zagrywki
real i wirtual to dwa zupelnie rozne swiaty i zadza sie zupelnie innymi prawami, w necie mozesz byc nawet kubusiem puchatkiem albo Che Guevara 🖐️

Gość ladylady111
wszedzie tylko nie na necie!!! - jak to nie? poznaje faceta, pisze z nim gora tydzien, umawiam sie na spotkanie. zonaty facet nie bedzie sie umawial w publicznych miejscach (o ile nie jest to wielkie miasto), nie zaprosi cie do domu, nie poznasz jego rodzicow, znajomych. bedziesz wiedziala czy po pracy ma zawsze dla ciebie czas czy "cos mu wypada". nie przesadzaj, moze z 10% to idealni kretacze. tak samo twoj idealny maz/zona tez cie moze zdradzac na boku i ty o tym nie bedziesz wiedziec. ale bycie z zontaym facetem predzej odkryc niz zonie odkryc skoki meza na bok.

Gość piękny jestem
Autorem najdłuższego klocka jest pewien amerykanin, który tworzył swoje dzieło przez 2 godziny i 12 minut, a jego wynik to 12 stóp 2 cali (ok. 3 m 71 cm). Jednocześnie ten pan dostał zakaz wstępu do 134 szaletów publicznych w USA

wystarczy, ze umowicie sie w innym miescie i sprawa zalatwiona :classic_cool:

Gość lisiczkapiękna
Najlepiej szukać osób, które mieszkają w pobliżu nas a nie na drugim końcu miasta lub Polski.

Gość geggregw
a jak miłosc czeka własnie daleko od nas?:;/

Gość secure_on
Dziewczyna szuka faceta, a nie wniosku, która droga najlepsza do jego poznania.

Gość szukaj tutaj
:classic_cool:

Gość geggregw
wiec szukam tutaj!! ogłaszac sie;)