Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanikt

Zawiodłam, jestem szmata

Polecane posty

Gość onanikt

Moja mama dowiedziała się wczoraj od pewniej uprzejmej osoby (od sku* którego nie chciałam), że jestem dośc latwą dziewczyna i że mam ''romanse'' z wieloma panami. Bardzo ją to podłamało. Zdarzało mi się nawt robic to za pieniadze o czym ona takze wie. Wiem że skrzywdziłam najbliższą mi osbe. Jak moge teraz odbudowac jej zaufanie, i sprawic by przestala czuc do mnie obrzydzenie??

Gość 552523
Na razie nic. Musisz poczekać. Miałam dość podobną sytuację.

Gość onanikt
a mogłabys mi opowiedziec jak to z tobą bylo??

Gość 552523
Miałam za sobą niechlubną przeszłość (w tym związki ze sponsorami), a moja matka dowiedziała się tego od obcej osoby (nie ode mnie). Nasze kontakty wróciły do normy właściwie dopiero po paru latach, ale jednak wróciły. Matki są takie że zawsze wybaczą i zapomną, w końcu kochają.

Gość onanikt
A w czasie gdy przechodzilyscie ten ''krysys'' jak wygladaly wasze stosunki?? Byc może jeszcze bardziej pograze mowiac ze boje sie ze bedzie mnie teraz kontrolowac..... Bardzo chce zeby mi wybaczyla jednak wiem, ze nie jestem gotowa jeszcze na to by skonczyc z zyciem ktore do tej pory prowadzilam

Gość hncfpiew;fhncdsx;o
Zmienić swoje życie i przestać być zwykłą szmatą. I tak nieźle że między wami jest tylko obrzydzenia, ja bym z chaty wyrzuciła dziwkę.

Gość 552523
U mnie nie było tak, że przez ten czas nie odzywała się do mnie czy coś. Po prostu nasze stosunki były ochłodzone, a ja - ze wstydu - również nie chciałam ich ocieplać. Jeśli chcesz dalej prowadzić takie życie to z mamą raczej Ci się nie ułoży, chyba że będziesz ją okłamywać lub jednak z tym skończysz. A czy ona wie, że wiesz o tym, że ona wie?

Gość mlodedebilki
jak sie ruchacie dla pieniedzy to tak jest

Gość onanikt
Tak. Wczoraj przeszlysmy bardzo ciezka rozmowe. Dzisiaj caly dzien chodzi podłamana. Zapytała jakie mam plany na weekend, sugerujac jednoczesnie ze powinnam zostac w domu. Odpowiedzialam jej ze widze sie z xx i ze nie ma w tym nic zlego. Najpierw stwierdzila ze powinnam zostac w domu i uczyc sie do matury a po chwili dodala ze moge isc gdzie chce, bo jestem jej coraz bardziej obojetna......

Gość Mam dla cb radę
Słuchaj kurwo idź się rzuć pod pociąg żeby było mniej takich pustych dziewczynek jak ty