Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę babcią!!!

Mój 18letni syn zostanie ojcem!

Polecane posty

Gość będę babcią!!!

Za dwa miesiące. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać. Ja byłam samotną matką , rodzice mi pomogli a teraz mi to wypominają że będę musieli zajmować się prawnukiem tak samo jak zajmowali się moim dzieckiem:( nie mam już siły, co to wogóle moich rodziców obchodzi to nie oni mają problem tylko ja i mój syn.

Gość Ordalski
Nie wie że w sklepach są gumki ?

Gość będę babcią!!!
Teraz to już za późno na wypominki, ja będę młodą babcią i będę musiała zarabiac na to żeby utrzymac syna, przysłą synową i wnuka. Jestem przerażona i nie mam już siły na to wszystko, to nie na moje nerwy:(

jak to? chcesz ich utrzymywać? niech za robotę się bierze! dziecko zrobił to i zarobić bedzie umiał

Gość będę babcią!!!
Tylko że jak ja się uczyłam i urodziłam dziecko to moi rodzice mnie i mojego syna utrzymywali. A teraz co ja miałabym okazac się inna od swoich własnych rodziców? którzy i tak już chodzą wkurzeni z tego powodu i ich złości akurat nie rozumiem:(

Gość będę babcią!!!
dziewczyna syna wprowadziła się do nas i teraz z nami mieszka, oczywiście ja to już zaakceptowałam ale do rodzice mają pretensje do mnie.

Gość będę babcią!!!
Ostatnio moja synowa zostawiła nie spuszczoną kupę w klozecie. Będę miała synową brudasa...