Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do tyłu zgięta:)

Tyłozgięcie macicy

Polecane posty

Lekarz stwierdził,że mam tyłozgięcie macicy i że macica jest bardzo tkliwa, fakt boli podczas stosunku, ale czy to oznacza,że będę mieć problemy w ciąży i podczas porodu? Boję się:(

Gość nienawidzę kafeterii
Hej, ja tez mam ten problem, jednak ciąża przebiegła u mnie bez problemów, poród tez normalnie. Jedyny problem to zajście w ciażę.

Gość nie zapytałaś
o to lekarza? ja (i wiele mi znajomych kobiet), też mam tyłozgięcie i nie miałam problemów z zajściem w ciążę, ciążą ... no poród był masakryczny, ale tyłozgięcie nie miało na to raczej wpływu - macica w ciąży się "prostuje" ;) po co się stresować na zapas... pogadaj z lekarzem :)

Ojej! A czemu przy tym jest problem z zajściem w ciążę???:(

Jestem introwertykiem, powiedział,że tyłozgięcie, ja się zapytałam czy to coś złego, a on,że nie i taka była nasza rozmowa... To jak to jest? Będę miała problem z zajściem, czy to nie reguła i sprawa indywidualna?

Gość nienawidzę kafeterii
Ja miałam przez to problem z zajściem w ciążę, gdyż spowodowało to utworzenie sie torbieli, które trzeba było usunąć. 5 lat się starałam o dziecko.

Gość podobny problem
rzeczywiście miałam duże problemy z zajściem w ciążę przez wiele lat nie mogłam utrzymać ciąży przez 4-5 m-cy ,leżałam przez 1,5 m-ca w szpitalu w tym w Klinice poród bardzo ciężki ale bez powikłań niestety mam tylko jedno dziecko,a tak marzyłam o więćej

Ale bzdury opowiadacie i straszycie dziewczynę. Samo tyłozgięcie macicy nie powoduje żadnych problemów z zajściem w ciążę!!!

Gość nie znacie się
rilla ma rację, samo tyłozgięcie niczego specjalnie nie utrudnia.Musiałyście mieć dodatkowo inne problemy i stąd te kłopoty.

też narobiłyście mi stracha. mam tyłozgięcie, zresztą tak samo jak moja mama. Ona miała problemy z ciążą, ale miała toksoplazmozę czy coś podobnego i to była główna przyczyna. Ale teraz się martwie, może faktycznie ciężko jest utrzymać początek ciąży przez te tyłozgięcie..