Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A111111111

czy ktoś rzucił jkaiś czar?

Polecane posty

Gość A111111111

Tylko prosze bez krytyki.... Chciłabym być bardziej kobieca ale mi to nie wychodzi, czuję się tak jakby ktoś na mnie rzucił jakiś czar.. dziś byłam u fryzjera i myślalam ze choć troszkę poprawie se humor nową fryzurką ale po powrocie znowu wpadłam w dół wyglądam tak samo i włosy zachowua się też tak samo...ostatno byłam na zakupach kupiłam se ciuchy takie że smiech na sali. dbam o siebie ale ciągle czuję się szaro i beznadziejnie, nie wiem czym to jest spowodowane,mam wrażenie ze im starsza jestem to bardziej brzydka. Nigdy wczesniej nie ryczałam z powodu wyglądu, a teraz najchętniej bym z domu nie wychodziała, nie chodzi o to ze jestem jakąs szkarada tylko o to że nie umiem podkreslać w sobie tego co jest piękne.... Jestem jakaś nie pewna swojej wartości, chciałabym świecić ale jednocześnie znikać w tłumie.... Czy może jakaś terapia by mi pomogła,i prosze nie piszcie głupot jakiś naprawde jest mi z tym żle...

Gość Dlaczego w siebie nie wierzysz
papuść włosy i nie daj się więcej oszpecić fryzjerowi

Gość Dadamda
Wszelkich porad na twoje kompleksy jest w cholere w necie, pogrzeb troche, nie bój sie zmian. Ty myślisz że czemu tu tacy mądrzy ?

Tak to jest jak wiare w siebie buduje sie tylko na wygladzie i opiniach innych ludzi- "jestem taka piekna, faceci sie za mna obracaja na ulicy". Ale piekno mija pierwsze i nagle straszny problem, bo nic soba poza wygladem nie reprezentowala... no coz, pora sie pogodzic i zaczac zalowac za bledy...

Gość confusion in me
jesteś po prostu średnia a średnim najtrudniej doradzać