Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość eprzegraniec1984842

jkestem totalnym przegrańcem

Polecane posty

Gość eprzegraniec1984842

mam 29 lat . Od małego koledzy o koleżanki wyśmiewali i gnembili mnie. tak było od podstawuwki aż po liceum. Z tego powodu nie dokończyłem liceum bo bałem się chodzić do szkoły bo się ze mnie wyśmiewano i gnembiono. Od tamtego momentu siedze cały czas w domu i nigdy nie pracowałem. na początku rodzice mnie straszyli że wyrzucą ale później zaakceptowali fakt że się do niczego nie nadaję. Ojciec kolka razy załatwił mi pracę na budowie ale i tak długo tam nie pobyłem. jestem bardzo chudy i niski i koledzy na budowie mówiąc delikatnie pomiatali mną. Na dziewczynę też nie mam szans. do urodziwych nie należę i dziewczyny zawsze się ze mnie śmiały. Teraz wyglądam jak gimnazjalista i ludzie myślą że mam z 15 lat. Do tego jak powiem kobiecie że nie pracuję, mam tylko podstawówkę i mieszkam z rodzicami to zaraz ucieknie. Najgorsze że ja nie mam żadnego doświdczenia z kobietami, nigdy nie byłem na randce, nie pocałowałem dziewczyny, nie mówiąc o seksie. Już dawno bym poszedł na dzi**i, ale nie mam nawet kasy zeby uzbierać a poza tym jak raz pójdę to i tak za jakiś czas by mi się zachciało i nic by to nie zmieniło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować