Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak z przymrużeniem oka

Brunetki vs. Blondynki

Polecane posty

Brunetki i Blondynki ale platynowe tylko :) chyba ze proste ladne wlosy blond

Gość Brunetki pierdza bardziej
poza tym naturalna blondynka , zgrabna , młoda i o ladnej buzi to marzenie każdego faceta niestety taka prawda ;) nawet miałam faceta co niby lubiał brunetki ,ale jak mnie poznał zmienił zdanie :p ,,K**wa blondynki sa takie bez charakterne..:/" a tyle facetów uważa inaczej.. sama sie o ty przekonałam :P

Gość szczypiorrrr
atrakcyjna - ty jestes zywym dowodem na to ze 90% tępych blondynek z natury jest brunetkami 🖐️

Gość Dieteaminator
Moim idealem jest brunetka i naprawde nie podobaja mi sie blondynki:)

a ja zaprzeczam faktom i jestem zazdrosna? jak mogę być zazdrosna skoro naturalnych brunetek jest 95 % na świecie :P

Gość blondyna :P
oczywiscie ze brunetki. blondynki sa nijakie i mdłe no i bywaja mało rozgarniete. ja mam piekne ciemne włosy, ciemna oprawe oczu, łatwo sie opalam. urode mam bardzo egzotyczna, arabska, mimo ze nie mam korzeni takich. " ahahah po tym tekscie to na za bardzo rozgarnieta nie wygladasz :D

Gość atrakcyjna brunetka 26
kłamiesz szmato. nic wam juz nie zostaje jak tylko kłamac. prosze, mozecie roic sobie ile wlezie ze ktokolwiek was kijem tknie pizdy. twoj facet pewnie ma 150 i penisa 5 cm we wzwodzie wiec zadna brunetka go nie chciała to poszedł do ciebie, bo na nic wiecej nie mogł liczyc pasztecie. nie spotkałam jeszcze madrej blondynki ani ładnej tez nie. kazdy który uwaza inaczej jest pewnie przegrana blondynka skazana na resztki mezczyzn ktorzy brunetki nigdy nie dostana bo maja tradzik i syfy. idzcie sie leczyc na zazdrosc!

Gość szynszyl jeden
NIE ZBACZAĆ Z TEMATU!!!

jak mozna byc az taka hipokrytka :o badz sobie zadbana ale ładna nigdy nie bedziesz i nie zaprzeczaj temu bo zaklinanie losu jest w tym przypadku załosne

haha :D masz boskie teksty.. z tego co widze to inteligencja nie grzeszysz Kochanie :*

hmmm.. mysle ze jak przefarbuje wlosy na czarno jak 80% spoleczenstwa to juz nie bede pusta bede bardziej rozgarnieta i inteligentna.. jutro ide po farbe :D

Gość szczypiorrrr
atrakcyjna tak pozatym gdybys rzeczywiscie była taka piekna i mialabys duze powodzenie to bys sie nie rzucała na tego topa jak desperatka i bys nie wciskała nam jak pierdolnieta ze brunetki są zajebiste a blondynki ani troche, srałabys na to jakie powodzenie maja inne kobiety bo zajelabys sie własnym, a tak jestes poprostu zazdrosna jak wszystkie ciemnowłoswe i cie szlag trafia ze nie masz subtelnej buzi, jestes jak inne brunetki, a powiem ci jeszcze ze piekno zalezy od charakteru rysów twarzy a nie jaki ma dekiel.... o czym oczywiscie nie wiedziałas bo jestes zbyt rozzalona swoją szpetotą, koncze z tobą rozmowe bo rozmawiając z zazdrosnymi brunetkami nie jestem wstanie zejsc jeszcze na nizszy poziom 🖐️

Gość gratuluje umiejetnosci
czytania ze zrozumieniem hahahaaa : "atrakcyjna brunetka 26 oczywiscie ze brunetki. blondynki sa nijakie i mdłe no i bywaja mało rozgarniete. ja mam piekne ciemne włosy, ciemna oprawe oczu, łatwo sie opalam. urode mam bardzo egzotyczna, arabska, mimo ze nie mam korzeni takich." -------mam rozumiec ,ze własnie dlatego pierdzisz głosniej i bardziej smierdzaco ?! :-D

Gość Kordian Dj V
Blondynki walą capiące cichacze :o

j,,ak mozna byc az taka hipokrytka badz sobie zadbana ale ładna nigdy nie bedziesz i nie zaprzeczaj temu bo zaklinanie losu jest w tym przypadku załosne" No cóz droga brunetko faceci jakoś uważają ,że jestem ładna i to nie jeden nie ,dwoch i nie pieciu mi to powiedzialo :P więc przykro mi stara prawda ,że faceci wolą blondynki ...

a moj facet kochana ma 180 , penisa z 17 cm i nie ma 150 tylko z 180-pare :P

ok ty masz egzotyczną urodę ,a ja slowianską i każdy myśli ,że jakąs rosjanka jestem i się podoba to ludziom ;) i co powiesz kochana ?

po prostu swietna laska humor poprawiony przynajmniej na tydzien :D

Gość byczek k
atrakcyjna brunetko jestes pewnie smutną dziewczyną ktorej nikt nie chce ani za kolezanke ani za dziwe na jedna noc, odstaw lepiej te psychotropy i wyjdz miedzy ludzi chociaz poczatki sa zawsze trudne bo pewnie juz zdziczałas

ale lubię jak sie wkurza ta nasza atrakcyjna nie ma co ;)

Gość ja tez jesten naturalna blondy
nką . i powiem ci ,że mnie załamałaś normalnie :( że nie będę nigdy ładną . chlip chlip.. więc wszystkie komplementy facetów na marne.. nie ma co idę jutro do fryzjera ! :D

zaoszczedze wam wsytu i bedziemy oceniac tylko twarz. figur nie, bo tez byscie wymiekły 🖐️

Gość byczek k
atrakcyjna - :D:D!!! troche mnie zawiodłas :P ładna jestes ale nie do przesady :O

uuu zawodowa prostytuta?

ten komentarz powyzej jest ponizej wszelkigo poziomu. pokaz siebie, no prosze? nie pokazesz? czyzbys była nedzna blondynka?

ojej tym bardziej mnie załamalaś.. bo przecież to nie wątpliwie ty poza tym ona przecież przebija każdą blondynkę nawet ta najładniejszą na świecie.. no jasne dlaczego mogłam pomysleć ,że jest inaczej? chlip chlip... chyba się załamałam przez ciebie. wiem jutro kupię sobie czarna perukę i pokaże zdjęcie na forum żeby faceci tutaj ( choc wiecie może jak ich znaleźć) mogli mnie ocenić..

wybacz nie pokaze bo to tylko jakies glupie forum pokazywac to ja moge sie chlopakowi a nie w necie zeby podniesc swoja samoocene Skarbie :P

Gość byczek k
masz typowo kurewską morde, obecnie jestem zakochany i na etapie podrywu ładnej blondynki o tak miłej buzce ze wszyscy wymiekają, przeciwienstwo ciebie, jestes ładną kurwą, tyle

wiem! okrutna prawda jeszcze bardziej mnie zalamala. ci faceci którym się spodobalam byli daltonistami ! to straszne ,że tyle czasu ukrywali swoją chorobę.. Strzeżcie sie szczegolnie brunetow i facetów z południa bo widać ,że oni częściej cierpia na ta podstępna chorobę..