Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolWielkiPowiePrawde

Skąd się wzieło powiedzenie, że polskie kobiety sa najładniejsze?? kpina...

Polecane posty

Gość KarolWielkiPowiePrawde

Nie wiem skad sie wzielo w ogole takie powiedzenie, ze niby polskie kobiety sa najpiekniejsze i w ogole ah i oh.. wiekszosc z nich to wyżej sra niz dupe ma.. idąc ulica jedna na tysiac dosłownie jest naprawde atrakcyjna.. reszta to typowe średniaki i bazyle już nawet na ukrainie czy w rumuni mozna spotkac duzo ladniejsze kobiety i czesciej... idzcie w chuj z tym polskim chujowym towarem :/

Gość sdsdwr
Karol taka mała prowokacja dobrej nocy:)

Gość hipermega emce
absolutnie zgadzam sie z autorem tematu, patrzac na polskie kobiety idąc ulica dochodze do wniosku, ze tu sa praktycznie same przeciętniaki na ktore nawet czlowiek nie ma ochoty zwrócić wiekszej uwagi... jedna na milion to fajna niunia gdzie kutas az sam staje, no ale znajdz teraz ta jedna na milion a do tego jeszcze ją wyrwij.. nierealne takze moje drogie polskie panie... nie unoscie tej glowy tak wysoko bo naprawde.. szalu nie robicie

Gość alina krasnystaw
znowu ten nudny temat załozony przez frustrata ta, szczególnie w rumuni :D idz w pizdu 👄

Gość czekaja na twoj ruch
Od ktorej dostales kosza?

Gość alina krasnystaw
polscy panowie za to robią szał: niscy, brzuchy piwne przed trzydziestka, kolor włosów niezidentyfikowana szarosc, włosy przerzedzone, twarz ogorzała na czerwono, smród spod pach i tandentny ubiór. a nawet jak jeden z drugim o siebie dba, to zazwyczaj przegina w druga strone i zostaje karkiem/metroseksualista albo wsiokiem 🖐️

Gość SADŁO IS BACK !!
powrót smokóF na ulice, uciekac brzuszne piwne łajby

Gość jedź do Londynu
to padniesz na ryj i będziesz się do nich modlił :)

Gość SADŁO IS BACK !!
polskie barbi lody robią za frii w lądynie

Gość Dr.Katarzyna Karnowska
Mieszkam w niemczech od 5lat,codziennie ulica mijam kilkaset pasztetow,niewiem czasem czy to baba czy chlop. Jak to sie mowi,niema kobiet brzydkich ,sa jedynie kobiety zaniedbane,albo zadbane.jak jade do Polski ,to odrazu widac same piekne zadbane kobiety.Jest tu pewna tez roznica,ze w niemczech faceci sa przystojniejsi, a przedewszystkim madrzejsi:-) Ja uwazam sie za kobiete przecietna ,zadbana

Gość tez jestem ciekawy
no zdarza sie ladna ale nie za czesto

Gość zaaakazaaaaaanyy
nie ma brzydkich kobiet, czasem jest tylko za mało vódki hahahahha

Gość **anna**
To ja mam szczescie bo jestem to jedna na milion..

Gość Pami duktór Katarzyno Karnowsk
oo! kobiety to tanie dziwki co chodza z kimś zeby im cos kupowac w zamian , ty też taka jestes pfff

Gość Kimka234
KarolWielkiPowiePrawde - myślę, że masz rację - piękne kobiety nie rodziłyby takich szpetnych facetów, które my musimy oglądać na ulicach. A tego to już się w ogóle nie da oglądać i jeden wygląda na 100 000. :O

Gość autorytet.
Zgadzam się z autorem.. idąc np do centrum handlowego na zakupy, BARDZO rzadko przejdę obok atrakcyjnej kobiety... idąc chodnikiem po centrum.. to samo idąc na dyskoteke? dosłownie jedna na 50 dziewczyn na parkiecie jest jako taka.. na którą można faktycznie spojrzeć a taka na którą mozna sie poślinić to max 3 dziewczyny w całym klubie nie wiem naprawdę skąd wzieło się to powiedzenie, że polskie kobiety są takie mniam mniam.... czas dziewczyny spojrzeć prawdzie w oczy, szału nie robicie

Gość Zalegalizowac zioło
i będa wszystkie kobiety piękne a potem to vódka jak mowi zakazzany .

Gość kilimis
banda pesymistow

Gość hihihihi autor to pewnie taki
typ jak moj kolega. w dupie był a na pewno nie za granica. kumpel psioczył psioczył, az wreszcie wyjechał do swojej ukochanej ameryki południowej wyrywac latynoski :) wrócił zniesmaczony mowiac, ze telewizja kłamie, bo zadna tam nie wygladała jak dzesika alba :P wszystki niskie, przysadziste, krótkie nogi, wielka dupa, niedomyta twarz i tłuste włosy. nie wyrwał nic a teraz sie zwiazał z blondynka, polka i sam sie z siebie smieje :)

Gość pijacypiwo
a przede wszystkim gardze charakterem polskich kobiet praktycznie kazda atrakcyjna fizycznie polka ma sie za Bóg wie kogo... idzie ulica z wypieta klatą, głową do góry i uwaza sie dosłownie za królową .. takiej to tylko wyjebac kopa na plecy zeby się otrząsneła i zastanowiła nad soba... jebana cipa jedna z drugą, ktora nadaja sie TYLKO do ruchania

Gość Kimka234
pijacypiwo - A co powinna być zgarbiona do ziemi? Tak nas uczą- klata do przodu, tyłek do tyłu. Nie - morda w bruk i czekać na swego quasimodo!

Gość zajebisty27
to że sraja wyzej niz dupe maja to prawda a nic sobą nie reprezentuja oprocz wyglądu i ch uj owego charakteru zazwyczaj jak ładna to wiadomo ze zmanierowana wyjątki od ww. reguly sa bardzo rzadko

Gość pijacypiwo
wkurwia mnie po prostu to, ze w polsce jest taka mentalosc kobiet, ze jak jest atrakcyjna fizycznie to sie dosłownie ma za Bóg wie kogo... a prawda jest taka, ze nadaje sie tylko do ruchania

Gość zajebisty27
Wybrana przez ciebie strona nie istnieje