Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loooser II

Jestem zdany na taki typ dziewczyn?

Polecane posty

Gość Loooser II

Ostatnio juz ktorys raz z kolei jakas dziewczyna sama do mnie podchodzi albo pisze smsa, a nawet jej nie znam. Tyle, ze zadna z nich nie lezala w moim guscie jeszcze i musialem odeslac je z kwitkiem... Powiedzcie mi, czy tylko na takie mam szanse (o takim typie urody), czy po prostu te ladniejsze juz nie wykazuja takiej inicjatywy same z siebie i trzeba je podrywac?

Gość cvffvwe
nie-desperatki, czyli ladniejsze juz nie wykazuja takiej inicjatywy same z siebie i trzeba je podrywac :p

Gość zajebisty27
ale to głupota bo wtedy mogą być podrywane np. tylko przez brzydkich i co wtedy?

Gość Loooser II
Nieciekawie jakby sie okazalo, ze szanse mam tylko u tych "desperatek"

Gość cvffvwe
sa podrywane przez wszystkich, bo to mezczyzni zdobywaja :p przynajmniej ci bardzo mescy;-)

Gość Loooser II
zajebisty27, dla nich moge byc brzydki, to fakt. Stad to takie dziwne pytanie. :)

Gość zajebisty27
ale chyba już tak się okazało, czy nie?

Gość Loooser II
Nie okazalo sie, bo nie bylo jeszcze na tyle atrakcyjnej dziewczyny, zebym mial ochote poderwac. Moze w zlych miejscach sie krece.

Gość zajebisty27
" O takim typie urody czyli jakim?" o brzydkim typie urody

Aha. Loooser może masz jakieś w ch** wielkie wymagania ? a sam nie jesteś ideałem ? Wiadomo, że te brzydsze same podrywają, bo boją się, że nikt nie poderwie ich, więc przejmują wszystko w swoje ręce, a te ładne to czekają, zawsze się ktoś znajdzie. Aczkolwiek od wszystkiego są wyjątki.

Gość zajebisty27
charlotte a czy te ładne nie miałyby większej szansy na odpowiedniego faceta tzn. w ich typie gdyby same przejeły inicjatywę?

Gość Loooser II
Nie mam zbyt wysokich wymagań. Raczej zasluguje na atrakcyjna dziewczyne, bo mam ku temu podstawy. W sumie glupie pytanie zadalem. Najlepiej jak sam sprawdze, jak mi sie spodoboa jakas dziewczyna i nie sprobuje. Kiedys jak 3 razy sprobowalem, to mi sie udalo z wyjatkiem jednej, ale po czasie czar prysł i nie podobaja mi sie na dzien dzisiejszy.

Gość Loooser II
"w ich typie gdyby same przejeły inicjatywę" - fajnie by bylo, ale za latwo :)

Gość cvffvwe
zagubiony27, po co, jak i tak sa podrywane przez zajebistych mezczyzn? ja uwazam, ze zdobywania to meska domena

Zaje*** No tak, tylko widzisz, problem z ładnymi dziewczynami ZAZWYCZAJ jest taki, że ona uważają, że skoro mają wygląd, to wszystko im się należy ;) Bez kiwnięcia palcem. Dlatego czekają jak księżniczki. Loooser nie wiem ile masz lat, ale zakładam, że powyżej 20, a więc jeśli dotychczas spotkałeś TYLKO tyle kobiet odpowiadających Ci, to naprawdę może być ciężko ;)

Gość charlotte, jestes w ciazy?
nie obraz sie jesli nie, ale tak ogolnie- twarzy czy ramion nie masz bardzo grubych, ale brzuszek sporawy tak...

Gość zajebisty27
"zagubiony27, po co, jak i tak sa podrywane przez zaj**istych mezczyzn?" zakładając, że przez zajebistych a nie jakichś zupełnie nie w ich typie

Gość Mi by sie zrobilo przyjemnie g
gdyby dziewczyna podeszla do mnie. Jestem sam, a bardzo chcialbym uczucia.

Gość cvffvwe
nie wynika to z bycia z ksiezniczka, a z podzialu rol miedzy kobieta a mezczyzna w poczatkowej fazie relacji mezczyzna ma byc odwazny, pewny siebie i zdobywac kobieta delikatna, urocza i zalotna

jesz mało ale systematycznie ogranicz ilość np słodyczy. Nie jedz późno kolacji. Było lato to rower i jazda po okolicy schudniesz i to sporo

Na takim rowerku jeżdżę, zawsze jak oglądam TV + gram w siatkówkę 3 razy w tygodniu. Ale dojrzewam do decyzji o rozpoczęciu biegania i przejściu na dietę 1000 kcal :P

Gość cvffvwe
zajebisty27, przez takich i takich ;-)