Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loooser II

Jestem zdany na taki typ dziewczyn?

Polecane posty

Charlotte300392 to wysoka jesteś po zdjęciu widać że ładna gdybyś schudła to nawet bardzo ładna by była z Ciebie dziewczyna.

Bardzo wysoka, niestety :O Chociaż z jednej strony to się cieszę, bo jakbym była niska i gruba to jeszcze gorzej :P No a do tego odchudzania jak mówię dojrzewam, dojrzewam ;) W styczniu studniówke w końcu mam :D

Gość zajebisty27
czyli jak sam nie wyrwę zajebistej to mogę czekać do usra nej śmierci? sama nic nie zrobi??? będzie tylko machać z wieży chusteczką?

Gość charlotte, jestes w ciazy?
charlotte, przepraszam, ze zaczelam temat. zaraz odchudzacze forumowi sie zlecieli:o jakby od rad sie chudlo:P

Ale nic nie szkodzi :P Tylko mnie poryłaś/eś tą ciążą bo ja żyję w wiecznej schizy ciążowej, nawet teraz :P I potraktowałam to jak taką czarną wróżbę :P

Gość cvffvwe
dobrze to ujales-D

chociaż przy takim wzroście się wyróżniasz wśród dziewczyn;) na studniówkę już masz partnera?

Gość Mi by sie zrobilo przyjemnie g
Nie podchodze, bo jestem strasznie niesmialy, a jak probuje to mi sie jezk placze. Kiedy juz sie na to zdobylem uslyszalem tylko wypierdalaj :P

A do mnie nikt nie podejdzie, nie jestem przystojny, ja bym podszedl to tez by nic nie dalo, bo zadna by nie chciala takiego jak ja.

chłopaki nawet nie macie z czym startować do tych ładnych. One mają spore wymagania oraz w czym przebierać co chwilę jakiś napalony facet się kręci.

Jesli ktos jest niesmialy, nie jest takim samcem alfa przystojnym to nie ma raczej szans :(.

chłopaki nawet nie macie z czym startować do tych ładnych. One mają spore wymagania oraz w czym przebierać co chwilę jakiś napalony facet się kręci. Niekorzy z nas nie powinni do zadnej startowac, urodzili sie po to by byc samotnymi.

to skumajcie żeby miećszanse u dziewczyn to raz że najlepiej być przystojnym wtedy same by was podrywały nieśmiałość by wam nie przeszkadzała.

Gość charlotte bez urazy
ale z taka masą przy takim wzroscie to Ty minimum 100 kg wazysz ja jestem duzo chudsza niż TY, brzucha nie mam wogóle , mam 170 cm i waze 70 kg

dobra spadam. bo tu sie tylko czlowiek doluje, ide spac, bo i tak nic nie mam do roboty.

zamiast szukać bez sensu znaleśćsobie jakieś hobby. Może będziecie mieć szczęście i poznacie taką jak wam się podoba ale na to nikłe szanse.

Gość charlotte bez urazy
na pewno nie ważysz 70 kg nie sciemniaj 80 tez nie jak już to cos koło 90 kg nie napisałam ze jestem szczupła tylko ze ZNACZNIE chudsza niz TY

No wybacz, chyba lepiej wiem ile ważę :) Chcesz przyjechać i zobaczyć jak się ważę ? Zapraszam :) I dalszą dyskusję uważam za zbędną.:)

Gość bezsensu gadać z kapselko
to frustrat i to zablokowany w nieprawdziwej wizji rzeczywistości. Popularne wśród kafe "frustratów" aka prawiczków