Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana..

czy ta dietka jest dobra ?

Polecane posty

Gość Załamana..

Słuchajcie , bardzo bym chciała jeszcze troszeczke zrzucić z brzuszka i ud. Więc wymyśliłam sobie dietę na tydzień . 1 dzień : *Śniadanie ( ok. 6:00 rano , bo wtedy wstaję ) Jajko na twardo + mała kromka chleba + kawa . * I śniadanie w sql ( przec 9:00 ) jabłko + woda * II śniadanie w sql ( po 12:00 ) płatki do melka bez niczego [ zwykłe ] lub musli chrupkie justfit lub wafle ryżowe + woda * Obiad - w domu ( ok. 15:30 ) jogurt+jabłko lub jakiś inny owoc + woda * kolacja ( po 17 ) płatki , te co wcześniej lub wafel ryzowy z pomidorem . + woda. Ktoś ma jakies propozycje jeszcze , co dodać do tej diety ? I czy przez to schudnę i w jakim czasie ? bardzo mi zależy na zrzuceniu kilku kg, max. 5 . oprócz teg oczywiście robie 30 brzuszków dziennie + ćwiczenia na nogi mam jeszcze wf kazdego dnia. jak nie jest , to ułóżcie ,, lub edytujcie tę co wymyśliłam , błagam...

Gość never ever in my life
powiem tak : z obiadem to przegielas.... jesli chcesz zafundowac sobie efekt jo-jo to trzymaj tak dalej

Gość bez przesadydydydydy
Jeżeli już musisz byc na tak bardzo niskokalorycznej diecie, to powinnas do jadlospisu wsadzic jakis cieply posilek....

Gość Dieteaminator
bez przesadydydydydy Jeżeli już musisz byc na tak bardzo niskokalorycznej diecie, to powinnas do jadlospisu wsadzic jakis cieply posilek.... Ja pierdole. Ty masz wogole jakiekolwiek pojecie o zdrowym odzywianiu?? W tej diecie nie ma co zmieniac , bo ona cala jest zjebana.

Gość never ever in my life
zamiast tak durnego jadlospisu zastosuj kilka podstawowych zasad w zywieniu. dieta 1000-1200 kcal. jak najmniej weglowodanow, tluszczow i cukrow....duzo bialka , blonnika... 5-6 razy dziennie posilek. duzo wody. duzo ruchu.

Gość podchodze z humorem
tak "dietka" to wymeczysz organizm, schudniesz moze przy okazji, ale jak przestaniesz "dietkowac", waga ci wroci. ;) to co tu podajesz to zdrowe produkty, ale do nich musisz dodac warzywa i owoce - przy kazdym posilku, szczegolnie warzywa. poza tym musi byc wiecej bialka - chudy ser, wedlina, ryba ... no i troche zdrowego tluszczu (oliwa z oliwek, orzechy, avocado) jest niezbedne. jedzac tylko to, co podajesz, bedziesz wiecznie glodna, a glod to wrog diety. organizm spowalnia wtedy spalanie i zaczyna co sie tylko da odkladac na tluszcz, gdy odczuwa glod. polecam ci do kazdego z tych posilkow dodac troche orzechow, bialka i warzyw. przynajmniej na obiad mozesz sobie zrobic warzywa duszone albo na parze, chocby nawet z mrozonki, do tego kawalek ryby albo chudego miesa (be pznierunku oczywiscie) i np. kasza, proso, owies.