Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

tabletki anty Novynette a Duomox antybiotyk

Polecane posty

czesc dziewczyny. biore juz 5 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych no i teraz sie rozchorowalam ale od dwóch dni juz nie biore antybiotyku ale przyjelam go tylko trzy tabletki. czy antykoncepcja wogole cos dziala? bo dzis sie kochalam z chlopakiem no ale nie wytrysnal we mnie. jak to jest z tym ?

to raczej nie ma znaczenia że przyjmowałaś antybiotyki,tabletki i tak działają,ja wielokrotnie brałam anty z antybiotykiem i nie zaszłam w ciążę,a mój facet zawsze kończył we mnie

Ja też nie wiem do końca jak to jest z tym antybiotykiem. brałam ostatnio Ospamox, z tej samej grupy co Twój, też amoksycylina i na ulotce antybiotyku jest wyraźnie napisane, żeby zabezpieczać się cały okres brania dodatkowo jeśli używa się antykoncepcji hormonalnej. Ale nie ma nic o tym dodatkowym tygodniu. Na ulotce tabletek też nie znalazłam takiej informacji. Chyba zapytam przy następnej wizycie po prostu lekarza. No a kochałam się po 5 dniach od ostatniej tabletki antybiotyku(brałam tydzień). W ciąży nie jestem:)

no ja wlasnie dzwonilam do swojej ginekolog i ta ze w tym miesiacu mimo ze nie biore go mam sie zabezpieczac dodatkowo czego nie robilam...