Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość get married

Jaki stroj dla panny mlodej na slub cywilny w UK ?

Polecane posty

Gość get married

Slub odbedzie sie w listopadzie wiec bedzie juz chlodno. Nie wiem jak sie ubrac . Czy w skromna biala sukienke i do tego biale bolerko czy moze w elegancki kostium . Dziewczyny w UK - jaki mialyscie stroj na slubie cywilnym ??

Ja nie bralam slubu w UK ale moja kolezanka była w bialej sukience, nie w takiej "koscielnej" bombce, tylko w bialej, waskiej, dlugiej z jakimis swiecidelkami gdzieniegdzie.

Ja mialam dluga (do ziemi) satynowa sukienke w kolorze navy:-) kupiona w monsoon.

Gość male przyjemności
poszukaj w sklepach Animus. www.animus24.pl

Gość nie wiesz jak się ubrać
chyba raczej w to co ci najlepiej odpowiada chcesz założyć białą bezę to załóż białą bezę chcesz koktajlową kieckę - proszę bardzo chcesz bardzo elegancko wieczorowo - żaden problem obyś ty czuła się w tym dobrze bo to TWÓJ dzień nie ma na to ustawy, roporządzenia czy nakazów ile kobitek tyle opinii uzyskasz a chyba nie chodzi ci o to żeby ktoś sugerował co powinnaś założyć

Gość xxdddddxxxxx
ja mialam w lutym, w urzedzie sukienka ecru prosta, dluga i waska z rozszerzajacym sie lekko dolem (cos jakby rybka),z satyny jedwabnej do tego bolerko z krotkim rekawkiem z futerka szpile 12 cm;))) ale kostium tez bedzie super teraz biore koscielny ale kameralny, bez przyjecia tylko obiad z rodzina w restauracji i mam czerwona sukienke z satyny prosta i nie wiem co na gore jeszcze