Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamsi

Faceci-prosta konstrukcja czy skomplikowany robot?!

Polecane posty

Gość Kamsi

Od dłuższego czasu dręczy mnie to pytanie. Jestem z moim facetem 2 lata.Bywały sprzeczki nieporozumienia...ale nadal jesteśmy razem. Czasami mam wrażenie ,że z mężczyznami jest tak,że jeśli naciśniesz z jednej strony to z drugiej zaczyna leciec:P Czasami ich zachowania są bardziej skomplikowane od tych kobiecych. Jak to faktycznie z nimi jest?

Gość ja jako facet nie zgadzam się
z tą listą 60 z joemonstera:D ale prości to jesteśmy. "Kobiety są z Marsa..." - J. Gray.

Hmm gadasz jakbyś lepsza była od facetów a tak nie jest. Nie jesteście bardziej skomplikowane tylko nie uporządkowane, chaotyczne i nieprzewidywalne. Do tego ani nie trzeba skomplikowanych procesów myślowych ani też nadzwyczajnej osobowości. Traktowanie facetów jako prymitywy co ledwo z drzewa spadły (bo za głupi by zejść) to jedna z największych pomyłek. Nie staracie się zrozumieć facetów, nie staracie się do nich dotrzeć bo wy musicie być w centrum i nie wypada zniżyć się do poziomu faceta - satelity. Jedyne uczucia jakie zauważacie to swoje własne budując błędny mit o swej wyjątkowości. Więc rozważania wszelakie nad naszą marnością sensu nie mają bo ani my was zrozumieć nie potrafimy (z racji patrz pierwszy akapit) ani wy nas. ;)

Gość wydaja sie
skomplikowani... a kiedy nas kochaja i chca z nami byc to mozna z nich czytac jak z ksiegi.

Gość odpowiadator
Bo wtedy wkładają wysiłek w to, żeby dać się odczytać, coś w rodzaju emulacji. Generalnie jak to zostało powiedziane reprezentują całkiem odrębny tok myślenia i tylko od jednostki zależy czy bardziej skomplikowany czy mniej.

Gość Kamsi
Dziękuję za wasze wypowiedzi:)

Gość jgkfdjgkfjk
prosta konstrukcja cepa

Gość co wy tam wiecie
a do głowy to nie przyszło, że stopień komplikacji osobowości nie zależy od płci ale jest właściwy danej osobie KONKRETNEJ OSOBIE

Gość jakitakimen
dupczliwość kobiet to murzyńsko-małpi atawizm a mężczyźni to Sokrates, Platon czy Heidegger.