Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiii

czy mówić o poprzedim sex partenrach???

Polecane posty

małam ich 3, teraz kręće z takim jednym i on juz się pyta.... przyznam ze ten ostr był pomyłką , ja go( orzyznam się ) wykorzystałam i żałuję, nawet koleżankomk nie pwoeidziałam, wspominać mu o nim?? czy 3 to dużo czy jednak obstć przy 2?

Gość najlepiej dowalaj że byli leps
lepsi, niż obecny, tak jak moja była:D

oj nie chodzi by tego obecnego zdołowac tylko włąsdnie żeby nie uciekł, z rezzta jak nikt nie wie o tym ost to tak jakbym ja zapomnała o nim.... bo nie chce pamietąc bo to głipie było z mojej str

Twoja wole czy mówić czy nie, jak nie powiesz to nic się nie stanie, nie będzie to miało wpływu na nic a jak powiesz to facet może poczuć się odrobinę zdyskredytowany ponieważ będzie to wyglądać jak porównywanie go z innymi a to jest nieznośna myśl że bierze się udział w jakimś wyścigu i klasyfikacji. Czasem lepiej nic nie mówić bo można za dużo powiedzieć i wypuszczone na wolność nawet błahe słowa namieszać są zdolne.

Gość tukolek
By żyło się lepiej kolegom i koleżankom z PO. A nam VAT BAT PO KIESZENIACH PODATNIKA. A DONALD SIĘ OPALA NA GRECKIEJ WYSPIE,ŚMIEJĄC SIĘ Z DZIKIEGO KRAJU,RAJU, KTÓRY SOBIE Z TOWARZYSZAMI PO STWORZYŁ. I KRĘCĄ KURKIEM Z GAZEM W LEWO W PRAWO. MY ZA TO WSZYSTKO PŁACIMY,ŻYJĄC 30 LAT ZACISKAJĄC PASA,PRZEZ TAKICH PÓŁINTELIGENTÓW JAK TUSK,WAŁĘSA.

Gość de mooon
Nie mów mu, po co ma wiedzieć? Jak jest wrażliwy na te sprawy to jeszcze nie bedzie chciał byćz tobą.

Gość de mooon
Nie mów mu, po co ma wiedzieć? Jak jest wrażliwy na te sprawy to jeszcze nie bedzie chciał byćz tobą.

Gość rozne sa gusta
Melly ma 1000% racji.

Gość jestem koorwa mac
wkoorwiony w choojj

Gość a ile on mial dziewczyn?
?

Gość moskala
przeszłość lepiej pozostawić w przeszłości. żyjesz tu i teraz jesteś teraz z nim. po co opowiadać o innych? ale skoro facet aż tak się dopytuje to pewnie wolałby by ich było jak najmniej :P

ale on pewnie bedzsie pytał, nie wiem czy on miał jedna czy góra dwie bo był zareczony i był długoz nią, a z rozmowy wynika ze nie bzyka pierwszej lepszje a długo juz jest sam...

hej