Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xswe4xzedfzasf

administrator sieci komp.- niskie zarobki

Polecane posty

Gość xswe4xzedfzasf

mój mąż pracuje jako informatyk - administrator sieci komputerowych zarabia 2 tys. czy na takim stanowisku można zarabiac więcej?

Gość xswe4xzedfzasf
??

Gość chyba zalezy od miasta

Gość gfdsgfdsgds
a co niby robi taki admin?? :D tam nie ma nic do roboty ani nie ma specjalnych wymagań programista byle gówien musi umieć duużo więcej

Gość xswe4xzedfzasf
ja się nie znam na tym czym się zajmuje mąż - sama jestem księgową więc to inna bajka ale z tego co widzę to nie jest tak że nie ma nic do roboty, jak ktoś sie nie zna tak jak ja to sobie tak może powiedzieć

Gość baby, ach te baby...
a czy wszystkie księgowe zarabiają tyle samo ? :P

Gość xswe4xzedfzasf
nie, ale ja dopiero po studiach i to o połowę prostszych zarabiam więcej od męża i mnie to dziwi mąż jest po politechnice, ma 10 lat doświadczenia

Gość baby, ach te baby...
zależy dużo od tego jakiej sieci i oczywiście od umiejętności... a księgowość ogólnie źle nie zarabia. "trudność" studiów nie bardzo się przekłada się na zarobki. Może na miejsce męża jest grupa chcetnych za 2 tys., a na twoje już nie? Echh.. dużo by mozna pisac i gdybac, ale gdybanie nie ma sensu, wiec 🖐️

Gość xswe4xzedfzasf
dzięki

Gość mariusz1984
Odpowiadając na wiadomość: gfdsgfdsgds - no to widać że jesteś tępakiem programistą albo masz takich tępaków blisko siebie - zresztą ja też i nie chcę nim być -między innymi żeby takich idiotów nie widzieć i nie słyszeć na oczy od dziobania programików. Opdowiadając na pytanie - stanowisko administratora to odpowiedzialne stanowisko - od którego zależy działanie całej firmy. Zarobki specjalistów to około 5-10 tyś zł. Z doświadczeniem 5 tyś brutto to na prawdę minimum.

Gość Krysia, lat 76
przychylam się do zdania Mariusza odnośnie programistów co do zarobków to państwowce niestety administratorzy domeny zarabiają około 3 na rękę

Gość jotpeg
Sieć sieci nierówna - jeśli chodzi o administrowanie takiej dużej sieci, jakie robi np. firma SCAZI, to zarobki są odpowiednio wysokie. Jeśli to mała sieć firmowa, to wtedy 2 tyś nie jest niestety jakąś mocno zaniżoną kwotą... Praca administratora bywa niedoceniana.