Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_załamana

jestem na skraju wyczerpania..nie wiem co robić

Polecane posty

Gość karolina_załamana

od wtorku chodzę do pracy..znalazłam ją po roku siedzenia w domu. Jestem załamana, w pracy jest ok, wszyscy mili, myślę, że z obowiązkami sobie poradzę ale...no właśnie..od paru dni nie śpię, boli mnie brzuch, chce mi się wymiotować. Jestem tak zdenerwowana, że ciągle płaczę...chciałabym ją rzucić i zostać w domu ale wiem, że nie mogę..potrzebuję tej pracy i pieniędzy. Wiem, że w każdej innej byłoby tak samo..jak sobie z tym poradzić??

Gość isc do psychologa
albo wziac persen.

Gość beansbyweezer
To normalne w nowej sytuacji. Idz do psych rozmowa i leki napewno pomoga

Gość ^masz problem^
do autorki Na co czekasz? Idź do psychologa.Nie zwlekaj,bo tylko pogorszysz sobie Twój stan umysłu.Mozesz być w" rozsypce" i nie będziesz sobie radzić z najprostszymi sprawami.Powodzenia.

Gość gość
Kazda odpowiedz to nakierowanie na psychologa i leki. Po tym co napisala autorka dyskusji sadze, ze jest swiadoma tych rozwiazan, ale poszukuje czegos o czym nie wie, a moze w znaczym stopniu pomoc. Na poczatku warto zaczac od sluchania tego utworu: http://www.youtube.com/watch?v=CySNhHVAokQ nastepnie moge polecic sok z dziurawca dostepny bez recepty, koi umysl bardzo skutecznie, wrecz na poziomie najskuteczniejszych antydepresantow, potwierdzone licznymi badaniami, w dodatku produkt naturalny, ma mniej skutkow ubocznych. Jezeli umysl sie uspokoi do tego stopnia, ze mozna sie normalnie funkcjonowac, polecam zajac sie praktyka medytacyjna, codziennie rano ok 1h siedziec w ciszy i starac sie skupic na chwili obecnej na swoim ciele i otoczeniu. PS: Sadze, ze moja odpowiedz jest dosc merytoryczna :)

Gość gość
musisz pracować nad sobą, polecam poradniki Pawlikowskiej, wiara, modlitwa, zaufanie Bogu, pozytywne myślenie, jeśli dalej tak będzie, to psycholog

Gość gość
Boisz się ludzi i brakuje Ci trochą wiary w siebie bo łagodniej mówiąc, w domu czujesz się bezpieczniej. Nikt Cię nie osądza, nikt nic nie mówi i do tego się przyzwyczaiłaś. A teraz jesteś rzucona na głęboką wodę i....wydaje Ci się że utoniesz :-) Nie mart się. To przejdzie. Miałam to samo i za każdym razem w nowym miejscu pracy. Zanim rano wyjdziesz z domu, to posłuchaj porad 18:52. Wycisz się wewnętrzenie, posłuchaj piosenek albo melodii które lubisz. Poprawią Ci nastrój przed pracą. Skup się na widokach za oknem (jeżeli dojeżdżasz, chodzisz piechotą). Nie myśl co będzie w pracy. Bo w pracy jest tylko praca. Nikt nie wymaga abyć śpiewała na głos, chodziła nago, czy na linii :-) Głęboki wdech, wydech i na spokojnie słuchaj poleceń. Wkrótce znajdziesz swój rytm pracy i myślenia. Powodzenia.:-)