Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggr

internetowa koleżanka faceta

Polecane posty

Gość ggggggggggggr

Mój facet ma właśnie taką kumpelę. Poznał ją rok temu na obozie, ona jest z drugiego końca polski, wiec nie ma możliwości żeby mnie z nią zdradzał, ale gada z nią dość często na gg. Wiem że na pewno nie pociąga go zbytnio fizycznie bo jest dużo mniej atrakcyjna ode mnie. Próbowałam mu zabronić tego kontaktu, teraz wiem, że robi to w tajemnicy przede mną. Czy jest sie czym martwić? Ja 22 On 23

Gość fdgbv n
chyba ty 12 on 13 💤

Gość odpowiem ......
a dlaczego chcesz facetowi zabronić tego kontaktu ....to on nie może mieć koleżanek i znajomych ? po za tym nie robił tajemnicy z tej znajomości od początku a tylko Twoja zazdrość spowodowała że teraz zaczął ukrywać tą znajomość

Gość ggggggggggggr
ale oszukuje mnie :/ jak pytam czy to robi to mówi że nie, a jak sprawdzam jego gg to sie okazuje ze jak najbardziej :/ czasem mi sie wydaje że on woli z nią gadać niż ze mną ... przez internet można sie w kimś zakochać nie spotykając się z nim tylko rozmawiajac?

Witaj promiennie, słonecznie i ciepło CichoBaby. Masz rację - kobieta nie byłaby nią, gdyby nie zaczynała dnia od wyszukiwania sobie powodów do zmartwień.

Witaj Brumie uroczo stópką bosą rozdeptujący pomarańcze. ... i tak Autorko - można, ale w realu fajniej.

ja bym się martwiła tym, że wpadłam na pomysł, żeby lubemu zabronić rozmawiać. Nawet przez gg.

Może być tak, że chłopak z dziewczyną do tej pory pisał jak z koleżanką, a dodałaś do całej zabawy dreszczyku emocji i teraz gdy z nią pisze, to z wypiekiem na twarzy. Zakazany owoc. Taki pieprzyk.

ale oszukuje mnie :/ jak pytam czy to robi to mówi że nie" no walnięta ta baba :D najpierw mu zabrania rozmów na gg , a później dziwi sie że on jednak gada ... i stwierdza że go oszukuje :D nie ma to jak wymyśleć sobie denny problem ;) późniejsze domino jest już oczywiste .. i powstaja kłamstwa, oszustwa , intrygi .... tylko zadaj sobie teraz pytanie ? gdzie jest powód że on cię oszukuje?

A w co się bawicie? Chciałem spróbować namówić Autorkę do przeszukania chłopakowi kieszeni, ale po komentarzu Regresa raczej mi się nie uda.

A internetowa koleżanka to jak "Samotność w sieci" albo to drugie z Meg. Zapomniałam tytułu.

Przeszukiwanie kieszeni chłopaka to podstawa udanego związku. :D

Billing do wglądu pod koniec każdego miesiąca. Oraz sprawozdanie z działalności na Nk oraz FB plus hasła do wszystkich skrzynek internetowych.

Przecież Autorka pisała, że jest bardziej powabna od koleżanki internetowej, czyli Meg i Madzia odpadają.

Hmm... To o romansach przez internet chyba już nic nie znam.

Znam. Tez Wiśniewskiego i ze smutnym końcem. :( Ale tytułu nie pamiętam. :D Mogę opowiedzieć fabułę. :D

"hasła do wszystkich skrzynek internetowych." Wszystko pokręciłaś Brum, chodzi o to, żeby te hasła zdobyć podstępem, tak, by chłopak niczego się spodziewał. Dodatkowa zaleta, to że dostarczone są od ręki problemy do porannych zmartwień.

To mi wygląda na krucjatę. W sumie nie przeszkadza ale martwię się o Twój stan, czyraki.

Cichy - Ty to masz rację z tymi hasłami. Podstępem trzeba je brać. Ale jak? Oto jest pytanie.

Ale jak? Oto jest pytanie. Z tego co pamiętam, to Regres za niewielką odpłatnością łamie i dostarcza hasła i piny