Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pessariumnadwalokcie

Znacie ten ból?

Polecane posty

Wyobraźcie sobie taką sytuację: Dziewczyna spotyka się z facetem, który okazuje się być wstrętnym ch**em. Zrywa z nim wszelkie kontakty i nie chce go znać. Po jakimś czasie poznaje fajnego chłopaka - ma on co prawda swoje wady, ale ważniejsze są zalety i to, że mu na niej zależy. Gdy przychodzi co do czego okazuje się, że wstrętny ch** był... ...100 razy lepszy w łóżku. AŁA:(

moja teoria na ten temat: wstrętny chuj zawsze będzie lepszy w łóżko ponieważ ma w nim spore doświadczenie jak wiadomo trening czyni mistrza;) a wstrętny chuj przetrzepał połowę populacji kobiecej.... poza tym nie ma uczuć wyższych więc cały może skupić się na dochodzeniu do perfekcji od strony fizycznej:P wstrętnego chuja najlepiej traktować jak dobrą dziwkę :P i dobrą przygodę na co dzień zająć się fajnym i dobrym i czasem tylko powzdychać za wstrętnym chujem:P

Fajnie by było, gdyby tak było:( Wstrętny ch** nie miał specjalnego doświadczenia przed tamtą dziewczyną. Jest na podobnym poziomie wtajemniczenia co obecny... Tutaj chyba chodzi o wrodzony talent:(

Gość liiliii
nie nawidze wstretnych huji...

no tak wrodzony talent też czasem się zdarza cholera co nie zmienia faktu, że lepiej czasem tylko do niego powzdychać ;)

Po każdym takim westchnięciu otwiera mi się nóż w kieszeni...

Gość aga2010r
bo wstretny ch..j jest pewny siebie co przeklada sie na lozko. wstretne ch..je sa dobre na romans ale na zycie pewniejsi "ci gorsi" w lozku, ale lepisi w zyciu. oczywiscie czasami zdarza sie polaczenie tych cech, ale dziewczyna ktora znajdzie takiego faceta jest wielka szczesciara.

o żeby jeszcze chociaż nosili koszulki z napisem " to ja jestem tym 2w1" oto chociaż byłoby wiadomo za kogo się brać :P a tak to ukrywają się w szarym tłumie

"żeby jeszcze chociaż nosili koszulki z napisem " to ja jestem tym 2w1" - gotowy w 5 minut, wystarczy zalać :)

Gość moskala
może hmm poćwicz jeszcze z panem dobrym skoro trening czyni mistrza to jest jeszcze dla niego nadzieja. ale swoja drogą wredne dranie mają ten magnetyzm który faktycznie przekłada się na umiejętności w sypialni. ech, najfajniej by było jakby można było pozlepiać faceta idealnego wybierając najfajniejsze cechy z różnych osobników :D

po terminie? mówisz sproszkowany do postawienia na kominku?

mówisz sproszkowany do postawienia na kominku?" - post mortem to raczej sredni orgazm, a jak jeszcze w proszku to mozna sie astmy nabawic

post mortem to raczej sredni orgazm skąd wiesz?:P

pod krzyzem to inne emocje biora gore, jakbys chciala sie dowiedziec czegos o seksie z wyzszą ideą i głosem narodu to mysle ze tam znajdziesz pomoc :)

a joanna? - on byla od dziecka przygotowywana to pelnienia swej misji wiec to inna sprawa, poczekamy pare miesiecy to nawet stygmaty beda