Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana....

czy on juz mnie nie kocha?

Polecane posty

Gość niekochana....

nie wiem co sie dzieje z naszym zwiazkiem.. tzn dzieje sie zle... jestesm na odleglosc. ostatnio widzielismy sie dwa tygodnie temu. bylo super przynamniej ja ta uwazam. ale on coraz rzadziej sie odzywa do mnie. nie ma dla mnie czasu. nie pamietam kiedy mi ostatnio powiedzial ze kocha... ja go tak bardzo kocham.. on twierdzi ze mu zalezy, ale w oglle tego nie okazuje.... mowi ze nie chce zrywac bo i tak bysmy do siebie wrocili.... juz kilka razy wracalismy. to on wtedy tego chcial. tzn ja tez, ale on p[ierwszy sie odzywal. mam metlik w glowie... nie chce sie z nim rozstawac bo go kocham. ale z drugiej strony ten zwiazek nie daje mi zadnej satysfakcji..... czuje sie niepotrzebna.... on mnie olewa... gdy zwierzam sie ze swoich problemow to on zachowuje sie jakby to go nieobchodzilo. nie ma przyjazni meidzy nami.... wiem co mi poradzicie... ale moze jest jakis sposob zeby to naprawic... chcialabym wiedziec co siedzi w jego glowie...

Gość wnioskuje....
jak daleko od siebie mieszkacie?

Gość niekochana....
poprawka... nie dwa tygodnie tylko dwa miesiace.... :(

Gość niekochana....
500 km

Gość niekochana....
on juz nawet nie pisze smsow i nie dzwoni, tylko na gg i skypie sie kontaktujemy.... jestem zalamana.... zwiazek mi sie wali a ja nie moge nic zrobicv...

Gość wnioskuje......
no to czas sie przyzwyczajac ze zostajesz sama........chyba ze zamieszkacie razem.......

Gość niekochana....
to nie jest mozliwe.... jeszcze dwa lata studiow mi zostały....

Gość DiscoDiva
gg i skype jest za free, więc skoro tylko takie formy kontaktu, to niestety, ale mu nie zależy i nawet paru groszy na smsy czy telefon do Ciebie mu szkoda :( nic Ci nie doradzę, bo sama jeszcze nigdy nie byłam zakochana, co najwyżej zauroczona i jak mi to zauroczenie przechodziło, zachowywałam się tak, jak Twój facet. nie wiem, jak można kochać kogoś, kto nas ewidentnie olewa, ale może kiedyś i mnie w końcu trafi prawdziwa strzała amora i sama założę na kafe topik pt. mój facet mnie nie kocha a ja nie potrafię odejść :P

Gość niekochana....
to nie chodzi o kase... on uwaza ze nie ma takiej potrzeby.. kurde, nie wiem. moze nic nie bede robic, poczekam na rozwoj wydarzen.. nie wiem.. boli ta mysl ze on moze przestal kochac...

Gość wspolczuje/

Gość niekochana....
nie kocha... wiem to ...