Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweline

czy to minie?

Polecane posty

Gość eweline

Mając 18 lat poznałam chłopaka, 7 lat starszy ode mnie - miłość wielka, byliśmy razem ponad rok, ale ja byłam młoda głupia i chciałam trochę życia poczuć. Po gdzieś 2 latach parę razy się spotkaliśmy, była szansa na powrót ale on miał dziewczynę a ja nie chciałam, bałam się rozbijać ich związek. Każdego swojego chłopaka porównuje do niego, żaden nie był nigdy dość dobry, co jakiś czas po prostu przepłakuje za nim dzień czy noc. I właśnie mam taki dzień, teraz jest żonaty i dzieciak w drodze, z tą samą dziewczyną którą chciał wtedy zostawić dla mnie. Nie mam komu nawet o tym powiedzieć dlatego piszę tu, czy ten żal kiedyś minie?;(

eweline - może gdybyście wtedy do siebie wrócili, to i tak nic by z tego nie wyszło, może po jakimś czasie i tak by się rozpadło, skąd wiesz, że żylibyście długo i szczęśliwie, teraz tak myślisz, ale tylko dlatego, że on jest szczęśliwy i zakłada rodzinę i wydaje ci się, że mogłaś być na jej miejscu, ale wszystko potoczyło się inaczej i tak widocznie musiało być, musisz to zaakceptować i iść do przodu, a przeszłość zostaw za sobą... otwórz się na przyszłość, a napewno znajdziesz szczęście! powodzenia!

eweline - może gdybyście wtedy do siebie wrócili, to i tak nic by z tego nie wyszło, może po jakimś czasie i tak by się rozpadło, skąd wiesz, że żylibyście długo i szczęśliwie, teraz tak myślisz, ale tylko dlatego, że on jest szczęśliwy i zakłada rodzinę i wydaje ci się, że mogłaś być na jej miejscu, ale wszystko potoczyło się inaczej i tak widocznie musiało być, musisz to zaakceptować i iść do przodu, a przeszłość zostaw za sobą... otwórz się na przyszłość, a napewno znajdziesz szczęście! powodzenia!