Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Little_White_Dress

układ sponsorowany ?

Polecane posty

wątpliwości? w czym przecież to jest to samo co bycie dziwką tylko ze masz jednego klienta i do niego dostosowujesz się czasowo i tyle

Gość miastowy
Najczęśiej to się kończy na wielkich obietnicach i jednym numerku. Potem szukasz dalej. I tak w kółko, dopóki nie zmądrzejesz.

nie mam zamiary Cię oceniać ale nie zmienisz faktu że wchodząc w taki układ zostaniesz prostytutką musisz też pamiętać że jest to zwykła umowa Ty jesteś na każde zawołanie sponsora i spełniasz jego zachcianki a on za to płaci i nie ma tutaj mowy o żadnym uczuciu i planowaniu sobie u boku kogoś takiego życia

Pani wodnik..... : tak, ja wiem.. ale ugadaliśmy się że ja nie będę na jego zawołanie. konkretna ilość spotkań w miesiącu, jedna stawka. wiem, że to będzie zwykłe kurwienie się.. ale chyba nie mam innego wyjścia :O.

Gość Skarbik
I jak ci ten nowy układ odpowaida ?.Podziel się spostrzeżeniami i uwagami. Jakie wnioski?:)

Gość ssssssaaaaaaaaskol
prawda jest taka ze nic cie do tego nie zmusza, jedynie chec zarobienia latwj kasy wiem to po swoim przykladzie, niczego bardziej w swoim zyciu nie zaluje. teraz ci sie wydaje ze to nic takiego, zerwiesz z tym kiedy tylko bedziesz chciala. A to bzdura, bedzie sie to ciagnelo za toba przez cale zycie. Zawsze bedziesz sie bala ze ktos sie dowie, ze dowie sie o tym facet ktorego pokochasz. Szantaze, zastraszenia sa w tej branzy na porzadku dziennym, faceci z ktorymi bedziesz sie spotykac beda z reguly mili, chojni i szarmancy ale do wszystko do czasu. A swiat jest mniejszy niz sie wydaje

mieszkamy 60km od siebie.. to był czysty przypadek, że się poznaliśmy.. on wie jaka mam sytuację. będzie to dyskretny układ tylko między nami. 4-6 razy w miesiącu. ale nie wiem co o tym myśleć..

Gość miastowy
A jak Ci będzie płacił? Każdorazowo?

Gość miastowy
nie rób tego. Przelewy i karty kredytowe zostawiają ślad.

mysle ze takiej chamy nie odwali.. znam dziewczyne ktora sponsorowal przez 2 lata, ale ona teraz wyjechala do Anglii. przyznała sie dopiero po roku, ze jest w takim ukladzie..

Gość ja mam inne zdanie
na ten temat. Byłam w takim układzie. Był ode mnie sporo starszy. Bogaty, zadbany, szrmancki, oczywiście żonaty. Przeżyłam z nim 3 cudowne lata. Nie traktował mnie jak dziwki i nie uważam, żebym kiedykolwiek była dziwką. Zabierał mnie ze sobą na wszelkie spotkania ze znajomymi. Wszyscy znajomi z jego kręgu wiedzieli, że on ma kochankę i nigdy nie spotkałam się z jakąs krytyką z ich strony. Wszystko potoczyłoby się inaczej, gdybyśmy nie wyjechali razem na kulig. Wynajął domek, zadzwonił, zapytał czy z nim pojadę i ruszyliśmy w drogę. To były cudowne 3 dni. Tylko nasze 3 dni. Na 2 dzień naszego pobytu siedząc przy kominku , popijając winko powiedział, że bardzo podobam mu się jak kobieta, i ,że chce odejśc od żony, by być ze mną. Nie zgodziłam się na to. Nie dlatego, że nie czułam nic do niego, tylko dlatego, że nie chciałam zmieniać niczego w jego życiu. Dlatego nie można z góry przewidzieć, czy uczucia nie wejdą w grę. Twoje, jego...a może Wasze...

Gość miastowy
Ile Ty masz lat? jest coś takiego jak wyciągi z konta. Będzie miał dowód że Ci pLacił kasę.

no to mu powiem, że ma mi kasę dawać do ręki i po sprawie.. :) ja mam inne zdanie : rozumiem.. z jednej strony miałaś "fajnie", ale jak to się potoczyło dalej.. Hm. nie mogę niestety przewidzieć jak to będzie ze mną. zaryzykuję.

Gość do miastowy
No i będzie miał te wyciągi. I co dalej? Podetrze się nimi, czy zrobi z nich jakiś większy użytek? :))))

Gość miastowy
Potem będzie mu dawać dupy za nic nawet jak bedzie mieć męża, tylko po to zeby ich mu nie pokazał.

Gość miastowy
kto płaci w burdelu katą kredytową? :-)

Gość ja mam inne zdanie
Wiesz, ale mimo wszystko, nie żałuję żadnej chwili spędzonej razem. Większość osób będzie Cię krytykować, ale zrób jak uważasz za stosowne. Powodzenia ;)

Gość pawel_32_serce
Napisałaś że cię sytuacja do tego zmusza. hahahaha :D Jaką szkołę ukończyłaś , ile czasu szukasz pracy ?

Gość ja mam inne zdanie
to jest jej sprawa czy szukała pracy czy nie, czy skonczyła szkołe czy nie, a Was zazdrość zżera :) :P

Gość pawel_32_serce
Pewnie że niech robi co chce. Ale niech mi nie gada że sytuacja ją do tego zmusiła bo to szczyt chamstwa. Dlaczego poszła do zawodówki zamiast do jakiegoś technikum ? Bo się nie chciało jej uczyć. Teraz robiła by studia i nie byłoby problemów. A że ma zadatki na dziwkę to nie ważne. Jak chce to niech idzie. Jeżeli lubi kasę to niech lepiej się kurwi niż kradnie :D Tylko ciekawy jestem co zrobi za 20 lat. Sumienie tak zniszczy ją od środka że skończy wieszając się lub skacząc z mostu. No chyba że nie ma w ogóle serca w środku. Nie mój pies nie moje pchły z resztą :D

nie chciało mi się uczyć ? mi rodzice pod nos kasy nie podkładali i musiałam sobie radzić sama, a Ty widocznie masz wszystko i jeszcze w dupie źle.. więc nie musisz mi dogryzać :). tak, tak. w CV wpiszę, że mam dobr kontakt z mężczyznami :classic_cool:..