Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikakaka

Jaki internet z polski działa za granica?Prosze o pomoc

Polecane posty

sam jestem zainteresowany wypożyczeniem internetu w związku z wycieczką do Austrii. Na stronie intelgloba rzeczywiście ceny nie są wysokie tylko może ktoś wie jak z zasięgiem?

Gość kasiatarnowska
Witam Kochani, ostatnio podróżowałam dużo po Europie i skorzystałam z usług firmy intelglob.com, oferują oni tańszą opcje internetu mobilnego za granicą, niż gdybysmy mieli płacic za niego w roamingu. Polecam warte uwagi, pzdr

Gość statham
Zapisz się już teraz na testy internetu LTE i korzystaj z internetu w swoim smartfonie gdziekolwiek jesteś! > http://tr5d.pl/r/r5dkonkurs-lte

Gość gość
Witam podejmę współpracę z osobami wyjeżdżającymi do pracy w Niemczech. Posiadam niemieckie karty z internetem na sprzedaż w dużej liczbie. Oferuję bardzo niską cenę za zakup sporej liczby kart, które można rozprowadzić na terenie zakładów. Cena za jaką osoba chętna do współpracy będzie chciała sprzedać karty zależy tylko od niej. Oferuję możliwość ustalenia indywidualnie terminu płatności za towar bez konieczności wykładania gotówki. Cena jaka mnie interesuje to 10 euro za 5gb internetu, reszta to czysty zysk osoby zainteresowanej.

Witam, Jak wygląda sprawa z internetem teraz? U operatorów. Wyjeżdzam w maju do Albani, a potrzebuje mieć dostęp do internetu. Znalazłem w googlach firmę SimGlob, która sprzedaje karty z internetem za granicą. Mają sporą ofertę, ale czy to działa? Korzystał ktoś? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam

Gość gość
Witam, Ja jestem zawodowym kierowcą i od zeszłego roku korzystam z usług SimGlob. Nie ma żadnych problemów, raz kupiłem kartę i co jadę to ją doładowuję. Akurat jeżdzę po Europie, więc jedna karta obsługuje całość. Bardzo wygodne rozwiązanie i przede wszystkim nie martwię się o rachunek. Pozdrawiam

Gość kamilnowacki7
Pracuje w Niemczech od ponad 7 lat i zawsze miałem problem z internetem. Korzystałem z kilku operatorów i w mniejszych miejscowościach nie było zasięgu. Obecnie jestem w play ja i moja cała rodzina i wszyscy jesteśmy zadowoleni. http://www.play.pl/uslugi/nielimitowany-roaming-ue/

Ja korzystam z usług SimGlob z łodzi jestem kierowca zawodowym .(Cała UE Polska tez za 1GB LTE około 10 ZŁ ).Bez zbędnych ceregieli karta sim dostarczona kurierem po włożeniu do telefon od razu działa .www.somglob.com Pozdrawiam Waldek