Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem i chudne

kebab niskokaloryczny w polsat cafe

Polecane posty

Gość jem i chudne

ostatnio ogladalam w polsat cafe program "jem i chudne" z Magdalena Wójcik, pokazywałą jak zrobic kebaba. Niestety nie zapisalam sobie tego przepisu z nadzieja ze bedzie on podany na stronie programu. Teraz nie moge nigdzie go znalezc. Czy ktos ogladal moze program i ma ten przepis albo odszukal go w sieci?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mały odkrywca
dietetyczny kebab?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Coś pamiętam ...
Dwa liście sałaty lodowej, rzodkiewki, pół pomidora, 2 oliwki i kiełki. Do tego oczywiście pierś, która była marynowana w oleju z róznymi porzyprawami i ich dokładnie nie pamietam na pewno papryka, kolorowy piepprz itd. Na koniec sos przygotowany z jogurtu czosnku i tu też pojawiły się przyprawy do smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jem i chudne
dzieki;) pewnie sa duzo zdrowsze rzeczy nawet od takiego kebaba, ale czasem mozna zrobic sobie mega przyjemnosc:D a cellulitu sie na razie nie boje:P (wiem moge ekidys zalowac bagatelizowania tego tematu)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Coś pamiętam ...
Bez przesady ten kebab naprawde nie należy do kalorycznych a już na pewno nie przypomina nie zdrowego fast fooda. Oczywiście kebab nie w bułce tylko chyba na takiej pełnoziarnistej tortilli

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Coś pamiętam ...
Ogłądał ktoś może program o ulepszaczach do wędlin i kiełbas. Doznałam szoku pomimo, iż z grubsza wiedziałam o tym jak np. powstają takie parówki czy konserwy. Ale te wędzenie kiełbas jakimś proszkiem ala dla szczurów...koszmar! Aż jestem zaskoczona, że pozwolili na emisję czegoś takiego. Teraz naprawdę chyba nie ruszę już nic oprócz mięsa, którego pochodzenie znam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×