Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papauga Szara

Leniwy CHlopak= LENIWY MĄŻ ?? jakie byly objawy lenistwa przed slubem???????????

Polecane posty

Gość Papauga Szara

Napewno niejedna z Was ma meza ktory nie pomaga w domu i jest wygodny,wszystko chce miec pod nos podane,i pewnie wiele z Was zaluje ze ma takiego meza ktory dzieckiem sie nie zajmie... I tu moje pytanie,na co zwrocic uwage PRZED slubem,zeby nie wpakowac sie w malzenstwo z rasowym leniem :O ????

to zalezy czy z nim mieszkasz przed slubem czy tez nie.mieszkając z nim zauwazysz wiecej.przede wszystkim muisz postawic jasno granice i ustalic juz teraz granice jesli chodzi o wszystko: o sprzątanie,gotowanie a takze o takie proste rzeczy jak sprawianie sobie nawzajem przyjemnosci,podanie herbaty itd.niech wie co tolerujesz,czego oczekujesz.nie czekaj az zamieszkacie razem.slub to dokument,nie zmienia zachowania ludzi-zmienia sie tylko to ze jesli dopiero po slubie z kims zamieszkasz to zaczniesz go wtedy poznawac,zobaczysz to czego nie bylas wstanie widziec wczesniej :)

ja bym zwróćila uwage głównie na to czy sprząta po sobie/po tobie,czy jest czuły i jak zachowuje sie w stosunku do swoich rodziców-mamy,tak bedzie traktowal ciebie.a to co mama robi za niego niestety pewnie bedzie oczekiwal od ciebie-warto sie przyjrzec temu.u mnie sie zgadza :)

Gość owiana dymem tytoniowym na mak
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi

Gość moj maz jest balaganiarz
i troche len tez, ale przy dzieciach WSZYSTKO robi. I nie dlatego, ze ja prosze, czy kaze, ale dlatego, ze jest ICH OJCEM. Umie gotowac, prasowac, pranie puscic...heh... wszystko. Wiecie, co zwrocilo moja uwage??? Poznalismy sie na obozie studenckim. I 2 rzeczy od razu bardzo mi w nim podeszly (oprocz oczywiscie tego, ze od razu mialam wrazenie, ze znam go wieki i ze bardzo bezpiecznie sie z nim czulam): to, ze caly czas mial otwarte okno w pokoju, w nocy tez, i jak wybieralismy sie we 2 na szlak, to on sam bez wczesniejszego umawiania sie przygotowal kanapki i herbate w termosie. Traktowal nnie jak krolowa, ja przy nim nic nie musialam robic :-D nie wyobrazam sobie uslugiwac facetowi.

ja musze zawsze podawać mu czystą popielniczke. Jeżeli jest brudna na stole to dostaje zjebke

Gość moj maz jest balaganiarz
ach, ja bym sie nie zwiazala z palaczem chyba. W moim rodzinnym domu nie bylo papierosow, nie znioslabym tego w moim.

u mnie w rodzine palił ojciec ,dziadek,wujkowie kuzyni wszyscy mężczyźni. Ale najbardziej wkurzające jest to latanie z popielniczką za nim:(