Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbvbvbvbvbv

Próbowaliście dopalaczy?

Polecane posty

Gość bvbvbvbvbvbv

Ostatnio strasznie o nich głośno, co według mnie jest błędem. Ja dopóki nie zobaczyłam o nich programu w telewizji nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Obawiam się, że wielu ludzi przez to zdecyduje się na ich kupno. Próbowaliście?

Gość gddfgfgfdfgfggfdg
uppupupupuppuup

Ja tam nic do nich nie mam. Nie zażywam i zażywac nie zamierzam ale nikomu tez nie bronie. Mój znajomek prowadzi smartschop i naprawde sobie chwali obrót jaki tam ma. Do kontroli sie juz przyzwyczaił a punkt na sprzedaz ma wyborny bo pomiedzy jedną szkołą a drugą

Gość taaaak..
próbowałam, wczesniej niz nadali o tym w tv

ja też. nie polecam, jazdy gorsze niz po dragach, mozna zawalu dstac, przynajmniej ja. przy czym zajebisty interes

Gość fdsfds
ja zostaje przy alkoholu . jest bardziej bezpieczny .

Gość miłość a co to jest
Moja siostra nigdy nie miała kontaktu z tym shitem i ostatnio wzięła jednego bucha od kumpla, po którym straciła przytomność i prawie wylądowała na pogotowiu. Inny mój znajomy (zaprawiony w bojach) twierdzi, że w dopalaczach są bardzo mocne substancje, o wiele mocniejsze od thc, które wciąż są legalne u nas, bo jeszcze nikt nie zdążył ich zabronić. Generalnie to wielkie gówno, nie polecam. Nigdy nie wiesz na pewno, co tam jest i jak się po tym poczujesz. I do tego drogie na maksa, szkoda pieniędzy.