Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOZECIE MI PLISSSSSSSS

JESLI PRACOWAŁAM MIESIAC NA CZARNO MOGE TO NAPISAC W CV?

Polecane posty

Gość POMOZECIE MI PLISSSSSSSS

BO NIE MAM INNEGO DOSWIADCZENIA ZAWODOWEGO:-( A ONI W OGÓLE SPRAWDZAJĄ TAKIE RZECZY?A JESLI MNIEJ WIECEJ UMIEM OBSŁUGIWAC KASE FISKALNA MOGE NAPISAC W UMIEJETNOSCIACH ZE UMIEM?JA CHYBA NIGDY ROBOTY NIE ZNAJDE,WSZEDZIE CHCA DOSWIADCZENIA:-(

Gość zgadzma sie z tobaaaaaa
Myśle że możesz ja też czesto pracuje na czarno nikt mi nie powie ze mamcsie do pracy ubierac na kolorowo!

Jasne, ja pisałam wszystko. Tylko lepiej nie ściemniać, bo jak napiszesz, że umiesz obsługiwać kasę fiskalną, a od razu Cię postawia do kasy, to będzie pozamiatane:]

Gość nie mozesz bo jak
przyszly pracodwca zarząda świadectwa pracy czy umowy będziesz miec lipe.

Gość POMOZECIE MI PLISSSSSS
TO NIE MOGE MU TEDY POWIEDZIEC ZE NA CZRNO ROBIŁAM?BO JAK NIE NAPISZE ZADNEGO DOSWIADCZENIA TO PEWNIE MNIE NIE PRZYJMIE?A TE KASE TO TAK UMIEM ZEBY KOGOS OBSŁUZYC,ALE ZMIENIC PAPIER CZY OPERACJE COFNAC CZY COS TO NIE:-(WIEC MOGE NAPISAC PODSTAWOWA UMIEJETNOSC OBSLUGI KASY FISKALNEJ?

Gość dasdasdasd
ja 2 lata na czarno pracowałem i wpisałem w CV :) nikt tego nie sprawdzał:) ale to pewnie zależy od tego gdzie pracowałaś i gdzie będziesz pracować i jakie sa wymogi wiec trzeba uważać

Gość pomozecie mi plisssssssss
ale na co uwazac?jakie jest ryzyko?jak poprosi o swiadectwo a ja powiem ze robiłam na czarno to cos mi grozi?

Gość nie grozi
ewentualnie przeszłemu pracodawcy :P ale nikomu nie chce się wpie**ać w takie sprawy żeby to zgłaszać do skarbówki albo do innych urzedów wiec luz.Ja sama kiedys kilka lat tak robiłam i pisałam a jak chcieli dokumenty swiadectwo pracy to mowiłam ze na czarno było i luz=)