Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na skraju załamania na skraju

Dziewczynki pomóżcie już nie wiem co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dostałam od siostry faceta kilka par fajnych butów szpilek na jesień, zimę rok temu. Były one cały czas w worku u mojego faceta. Dzisiaj postanowiłam je zabrac, spakowałam w reklamówkę i gdy mnie zabierał od siebie do mnie do domu zabrałam je ze sobą. Od razu zaczął walić teksty, że biore je po to żeby się szlajać, wręcz k u r w i ć! Chciała je zobaczyć moja mama, a po drugie po co mają leżeć u niego jak nie mieszkamy razem. Wchodząc do klatki zatzymałam się przy drzwiach i pomachałam mu gdy odjeżdżał. Gdy byłam już w domu zadzwonił i powiedział, że śmieszna jestem, że specjalnie się zatrzymałam, bo lazł koleś co roznosi gazetki. Żadnego kolesia nawet nie widziałam. Chciałam mu tylko pomachać jak odjeżdzał. Teraz pisze mi smsy, że jestem żałosna, że specjalnie wzięłam te buty do "k u r w i e n i a". Że mam sobie teraz "rządzić", że widocznie daje dupy w domu! Żebym te kozaczki sobie nałeb włożyła, żebym się lansowała. Co byście zrobiły na moim miejscu? Zaraz mnie rozniesie! Nawet mu nie odpisuje, bo to są takie smsy, że płakać się chce:(

Gość moskala
i ty jeszcze jesteś z takim burakiem ? kobieto ogarnij się trochę, facet cię wyzywa, nie ma do ciebie szacunku ani zaufania, masakra..mam nadzieje że to prowo i żadna kobieta nie jest tak głupia

Jestem porąbana, wiem.

Gość moskala
ten twój facet to jakiś zaborczy zazdrośnik-paranoik bez kultury. nie odpisuj mu nic, najlepiej kopnij go w 4litery albo napisz że właśnie zakładasz swoje pantofelki i idziesz na balety z dziewczynami a jego zdanie masz w dupie

Gość no coz wydarzylo sie i tyle
mialam podobnego, chcoaiz twoj to juz przegiecie! ZOSTAW GO i nie marnuj juz wiece czasu!

Jego zdaniem obcasy, długie muszkieterki szpilki mam zakładac tylko dla niego w domu! Ale po co one mają leżeć u niego? To są moje buty i moge zrobić z nimi co tylko chcę! Nie wychodzę nigdzie, po prostu je wzięłam do siebie!

Gość moskala
"To są moje buty i moge zrobić z nimi co tylko chcę! " - to zdanie powinnaś powiedzieć a następnie kopnąć dziada w tyłek Nie wydaje ci się że on przesadza? Nie uważasz że to dziwne i normalni faceci tak się nie zachowują?

Gość cofudftg
jakbyś jednak chciała się trochę kurwić w tych laczkach to pisz na gg 3026940. Chętnie walę w kakaowe oko.

Gość nic nie odpisuj
nawet o tym nie mysl

Gość Nie wiem jak mozna byc
tak podlym czlowiekiem. uciekaj gdzie pieprz rosnie....