Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara252525

Ja marze o synku, mąż o córce:)

Polecane posty

Gość Sara252525

Dziwne co:) zawsze wydawało mi sie ze mężczyzni chcą miec syna aby móc go wprowadzac w męski swiat, a kobiety dziewczynke. a u nas odwrotnie, jestem w 14tyg i szczerze mówiąc chcialabym aby był chłopiec ale nie ma to az takiego znaczenia, wazne aby wszystko bylo dobrze. choc ciekawi mnie ta płec bardzo:)

Mój też chciał córkę a ja synka, w zasadzie co by było to by było byle całe i zdrowe. Ale w moim przypadku będzie syn:)

Mój też chciał córkę a ja synka, w zasadzie co by było to by było byle całe i zdrowe. Ale w moim przypadku będzie syn:)

my oboje chcieliśmy córkę. Będzie syn i też dobrze :) Wielu mężczyzn wolałoby mieć córkę(przynajmniej w moim otoczeniu większość). Żyją myślą, że z chłopakiem to same problemy, a córeczka będzie tatusia z drugiej strony jest nagonka, że mężczyzna powinien mieć syna

my bylismy zgodni co do plci, w pierwszej ciazy oboje chcielismy synka w drugiej coreczke- no i bylo tak jak marzylismy :) ale moja kuzynka ktora byla w tym samym czasie rowniez w ciazy bardzo chciala synka a jej maz corke, jak dowiedzial sie ze syn to byla obraza majestatu :-o kazdy sie dziwil, po porodzie chodzil dumny jak paw ;)

my tez oboje chcielismy córeczkę, tzn było nam wszystko jedno, oby było zdrowe, ale w duchu marzyliśmy o dziewczynce;) no i będzie panienka;)

Gość Poczekaj jeszcze z dwa
zrobcie se blizniaki...zreszta:-o bez sensu:-o jak tak mozna..potem wyjdzie tak,ze urodzi sie chore:-o

Gość Papauga Szara
u mnie ja chce corcie a polowka syna :P ale chyba chlopak bedzie... :O szkoda

Gość powiew baiego lata
Ja co prawda jeszcze w ciąży nie jestem,ale myślę nad tym już intensywnie więc niedługo pewnie myśli wprowadzę w czyny:P i marzymy o córce,ale oczywiście nie jakoś obsesyjnie, jak będzie chłopiec to też super:).Mam nadzieję,że żadne z Was nie będzie rozczarowane ewentualną płcią, no chyba że będą bliźniaki-parka(ale to już byś wiedziała).Bo uważam,że nie ma nic gorszego, jak później wypisywanie bzdur typu jestem załamana bo marzyłam o córce/synu a urodziło się dziecko o przeciwnej płci.

najprawdopodobniej dziewczynka, ale na 100% to jeszcze nie jest bo sie wiercilo jak dzikie i nie szło dobrze zobaczyc :D jakies strasznie ruchliwe mam to dziecko :)

Gość uknino
moj maz ma parke z 1--szego malzenstwa a ja syna. sadzilismy, ze i teraz bedzie syn ale jest dziewczynka i bardzo sie cieszymy :)